sausau

Harta Adauga

Dinozaur interactiv DigiDino cu melodii

33 Lei

Vezi pagina: Pickaboo.ro
Piatra-neamt, 23 aug, 16:30

Descriere anunt

dinozaurii interactivi DigiDinos canta, vorbesc si se misca in cel mai distractiv mod. Porneste intr-o calatorie in timp cu noul tau prieten si descopera secretele erei dinozaurilor!

Marcus este un apatozaur inteligent care poate imita orice sunet pe care il aude, in special melodiile cantate de DigiPrietenii sai. Seteaza dinozaurul pe Solo Mode, bate din palme langa el si vei activa functia Clapn Play. El va inregistra si va reproduce tot ce aude. Cand vrei sa-l lasi sa se odihneasca, il poti aseza in habitatul sau in iarba inalta unde poate dormi sau poate admira palmierul din fata sa.

Pentru a-l trezi si a-l face sa cante nu trebuie decat sa sufli in inelul-fluier inclus in set, iar el va incepe sa se miste, sa cante si sa vorbeasca. Marcus stie 58 de cantece indragite de copii, pe care abia asteapta sa le cante. Dinozaurul isi misca gura si gatul in timp ce canta sau vorbeste.

Daca il pui langa alti DigiDinos sau chiar alte animale din colectiile DigiFriends, acesta se va sincroniza cu acestia si iti vor canta in cor.

Vezi telefon
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat