sausau

Harta Adauga

Galactic Indoor Climbing GYM - Sala de escalada

Vezi pagina: Galactic Indoor Climbing GYM
Bucuresti, 30 mar, 18:25

Descriere anunt

Galactic Indoor Climbing GYM vine in intampinarea practicantilor de escalada cat si a celor care vor sa descopere tainele acestui sport cu tot suportul, pregatirea si experienta domnului Cornel Sain, care are in spate peste 24 de ani de activitate in domeniul montan (alpinism).

Detalii suplimentare

Tot dansul va va fi indrumator si dascal in tot ceea ce inseamna instructaj in alpinism de iarna - in special gheata si teren mixt. Prin construirea acestei sali am urmarit sa creem o comunitate de cataratori si sa invatam sa interactionam pozitiv. De asemenea, aici, noii veniti sunt incurajati si ajutati de cei cu experienta si daca doresc pot participa la cursuri sau scoli de alpinism/escalada. Vestiarele, cabinele de schimb, dusurile, toaletele fac ca o data efortul terminat sa poti pleca linistit spre casa sau serviciu.

Galactic Indoor Climbing GYM este cea mai mare sala de escalada din Romania.

Initiere in escalada si alpinism, escalada de sala (panou de escalada si boulder), tehnici de catarare si de ascensiune pe stanca, catarare pe gheata.

Suprafata catarabila - cea mai mare structura artificiala de escalada existenta la ora actuala in Romania - este de aproximativ 780 metri patrati, la care se adauga circa 125 metri patrati ai panoului de boulder.

Pe aceasta arie exista 11 manse de catarat (top rope) de 12,5 metri inaltime care deservesc pentru moment aproximativ 106 trasee, cu dificutati cuprinse intre gradul 5 si 10,acoperind si cele mai exigente gusturi.

Prin construirea acestei sali am urmarit sa creem o comunitate de cataratori si sa invatam sa interactionam pozitiv.

Incepatorii beneficiaza aici de antrenamente coordonate de 5 instructori cu multa experienta in escalada si alpinism.

De asemenea, aici, noii veniti sunt incurajati si ajutati de cei cu experienta si daca doresc pot participa la cursuri sau scoli de alpinism/escalada.

Vestiarele, cabinele de schimb, dusurile, toaletele fac ca o data efortul terminat sa poti pleca linistit spre casa sau serviciu.

Sala este impartita in momentul de fata in trei zone de activitate dupa cum urmeaza:

1. ESCALADA

In acasta sectiune exista pereti cu diferite inclinatii: verticali, fata cazuta cu un unghi de 65 grade, surplombanti, tavan.

12 tronsoane dedicate catararii cu coarda:

- 1 tronson dedicat copiilor, cu inaltimea de 5 metri, unde acestia pot intalni personaje din desenele animate indragite

- 11 manse (top rope) pentru incepatori si nivel mediu

8 culoare dedicate escaladei "cap de coarda" pentru nivelele incepatori, mediu si avansati avand trasee de la gradul 5+ la 8a+

2. ZONA DE ANDURANTA SI ANTRENAMENTE SPECIALIZATE

Este o zona de antrenament ce cuprinde:

panou de anduranta inclinat la 40 grade peste verticala

panou Gulich

doua panouri Moon

doua placi de antrenament (training board-uri)

3. ZONA DE BOULDER

Cuprinte trei zone distincte cu o multitudine de volume, unghiuri si forme.

Zona centrala a panoului de boulder avand o inclinatie de 60 de grade peste verticala.

Asociatia Clubul Sportiv Alpinism-Escalada Galactic are ca scop promovarea si dezvoltarea sporturilor conexe muntelui cum ar fi:alpinism,escalada,trekking in randul populatiei si desfasurarea de actiuni umanitare si ecologice,organizare,promovare si desfasurare de evenimente si activitati specifice muntelui pe plan intern si international

Anunt expirat