Harta Adauga

Panasonic HC-X1500 UHD 4K HDMI Pro

7.568 Lei

Vezi pagina: Westbuy.ro
Bucuresti, 18 ian, 16:10

Descriere anunt

Camcorder With 24x Zoom. Panasonic HC-X1500 este cea mai mica si mai usoara camera 4K 60p din domeniu, cu o carcasa compacta cu mobilitate ridicata, ofera performante optice remarcabile si functii profesioniste in acest aparat portabil activ, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Inregistrare de nivel profesionist in orice situatii: HC-X1500 are functii avansate si un corp cu design echilibrat, exceland atat in ceea ce priveste functionalitatea, cat si mobilitatea. Un nou ventilator ultrasubtire disperseaza caldura, pentru a permite construirea celei mai mici si mai usoare camere video 4K/60p din domeniu, cu un consum foarte scazut de energie.

Incadrare flexibila cu unghi larg de 25 mm* si zoom optic de 24x

Obiectivul acopera intervalul de la unghi larg de 25 mm la teleobiectiv de 600 mm cu zoom 24x. Functia i.ZOOM atinge un nivel de zoom 32x la rezolutie 4K si 48x la rezolutie FHD. * Echivalenta cu o camera foto de 35 mm.

Focalizare automata de inalta precizie

Functia de detectare a figurii va ajuta sa mentineti focalizarea asupra subiectului principal, chiar daca acesta este orientat in lateral fata de camera. Distanta si expunerea sunt urmarite cu precizie, incorporand citirea datelor in timp real de la senzor si recunoastere sofisticata a culorilor.

Stabilizare hibrida a imaginii pe 5 axe

Pe langa sistemul de stabilizare optica a imaginii din obiectiv, sistemul de stabilizare electronica a imaginii detecteaza si corecteaza tremurul camerei. Sistemul O.I.S. din obiectiv incorporeaza bile pentru a actiona motorul, ceea ce reduce frecarea si imbunatateste corectarea estomparii de mica amploare, cum ar fi tremuratul mainii.

Vezi telefon
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!