Panasonic HC-X1500 UHD 4K HDMI Pro

7.568 RON

Panasonic HC-X1500 UHD 4K HDMI Pro

7.568 RON
Caracteristici
Camere video Panasonic Nou
Descriere
Camcorder With 24x Zoom. Panasonic HC-X1500 este cea mai mică și mai ușoară cameră 4K 60p din domeniu, cu o carcasă compactă cu mobilitate ridicată, oferă performanțe optice remarcabile și funcții profesioniste în acest aparat portabil activ, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.
Înregistrare de nivel profesionist în orice situații: HC-X1500 are funcții avansate și un corp cu design echilibrat, excelând atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și mobilitatea. Un nou ventilator ultrasubțire dispersează căldura, pentru a permite construirea celei mai mici și mai ușoare camere video 4K/60p din domeniu, cu un consum foarte scăzut de energie.

Încadrare flexibilă cu unghi larg de 25 mm* și zoom optic de 24x

Obiectivul acoperă intervalul de la unghi larg de 25 mm la teleobiectiv de 600 mm cu zoom 24x. Funcția i.ZOOM atinge un nivel de zoom 32x la rezoluție 4K și 48x la rezoluție FHD. * Echivalență cu o cameră foto de 35 mm.
Focalizare automată de înaltă precizie

Funcția de detectare a figurii vă ajută să mențineți focalizarea asupra subiectului principal, chiar dacă acesta este orientat în lateral față de cameră. Distanța și expunerea sunt urmărite cu precizie, încorporând citirea datelor în timp real de la senzor și recunoaștere sofisticată a culorilor.
Stabilizare hibridă a imaginii pe 5 axe

Pe lângă sistemul de stabilizare optică a imaginii din obiectiv, sistemul de stabilizare electronică a imaginii detectează și corectează tremurul camerei. Sistemul O.I.S. din obiectiv încorporează bile pentru a acționa motorul, ceea ce reduce frecarea și îmbunătățește corectarea estompării de mică amploare, cum ar fi tremuratul mâinii.
Vezi mai multe detalii si cumpara
32 vizualizari Bucuresti 12 Mai; 16:10