sausau

Harta Adauga

Patong Beach Residence, Thailanda, garsoniera,

49.230 €

Strainatate, 30 nov, 10:15

Descriere anunt

Teknocasa Group Real Estates in the World, va propune spre vanzare apartamente cu 1 camere, situate intr-un complex de imobile avand un regim de inaltime P+ Et5, amplasate in cea mai frumoasa zona turistica a Thailandei. Apartamentele fac parte dintr-un ansamblu rezidential, Patong Beach Residence, situat in inima Patongului, la 15 min de mers pe jos de plaja, beneficiind de o priveliste unica inspre Oceanul Indian.

Detalii suplimentare

Intreg ansamblul rezidential detine 56 de apartamente cu suprafete de 30 mp utili, piscine private, restaurant, centrul comercial Jungceylon, centru SPA and Wellness, disco-club si servicii gratuite de deplasare pe plaja. Imobilele se predau complet mobilate si utilate, fiind compartimentate dupa cum urmeaza: o incapere mare unde regasim bucatarie cu bar, zona de living, dormitor delimitat prin doua usi glisante, baie si balcon.

Pretul de vanzare al unui apartament este de 1.950.000 THB, echivalentul a 49.230 euro ( preturile pot varia in functie de cursul valutar).

Pentru achizitionarea unui apartament in ansamblul residential Patong Bay Residence, va oferim titlu de proprietate (unic proprietar) cu inscriere in Cartea Funciara, zero costuri de administare si/sau mentenanta, o dobanda anuala garantata de 5% pe o perioada de 30 ani. Informatii cu privire la modalitatile de achizitionare si despre legile statulul Thailandez se pot obtine de la agentul desemnat pentru vanzarea imobilului.

Vezi telefon
sede@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat