sausau

Harta Adauga

Raiders ACS - Fotbal Copii

Vezi pagina: Raiders ACS
Bucuresti, 12 nov, 18:20

Descriere anunt

ACS Raiders Bucuresti organizeaza cursuri de initiere in fotbal pentru copii de pana la 12 ani. Cursurile de initiere se adreseaza tuturor copiilor dornici sa deprinda tainele jocului de fotbal, fie pentru a se pregati de performanta in fotbal fie doar pentru un mod de viata sanatos.

Detalii suplimentare

Descopera placerea de a juca fotbal intr-o atmosfera placuta, educativa dar competitiva!

Localizat in Bucuresti, sector 4, Berceni, clubul nostru isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii. Scoala de fotbal ACS Raiders pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia primita ii va fi intotdeauna de folos.

Scoala de fotbal Raiders Bucuresti plaseaza fiecare copil intr-o grupa de fotbal potrivita varstei sale, dar si conform abilitatilor de baza pe care le detine. Ulterior, copilul avanseaza in grupe competitive care pot participa la concursuri, campionate de fotbal, cupe. Fiecare antrenament este supravegheat si coordonat de minim 2 antrenori licentiati UEFA Grassroots, cu o pregatire temeinica in acest domeniu.

Scoala de fotbal Raiders Bucuresti, Sector 4 - mediu propice performantei sportive, fara neglijarea educatiei scolare.

Pe perioada iernii antrenamentele se desfasoara la baza sportiva D'Angelo de pe Soseaua Oltenitei 11 (balon incalzit).

Vezi telefon
raidersbucuresti@***..
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat