Repar contact blocat VW Skoda Seat Audi Volkswagen

99 RON
1 / 2

Repar contact blocat VW Skoda Seat Audi Volkswagen

99 RON
Caracteristici
Service auto
Descriere
Reparatii deblocare contact VW Skoda Seat Audi Opel Daewoo Ford Kia Iveco. Totul pe loc, in Bucuresti si orasele apropiate. Rapid, ieftin, fara batai de cap. Multumesc,

Electrician-lacatus auto cu experienta indelungata,ofer servicii de deblocare, reparatii contacte auto multiple marci. NU SE SCHIMBA CHEIA ORIGINALA! Totul se face fara afectarea vreunui parametru al masinii, se lucreaza ireprosabil tehnic si estetic. Calitatea primeaza, se lucreaza cu scule adecvate, cu piese de schimb originale. Simptome posibile contact pornire defect:
-cheia se invarte greu in contact;
-cheia nu revine pe pozitia initiala,punct zero;
-cheia nu ajunge in pozitia de demaror;
-cheia nu mai iese din butuc ori nu mai intra;
-atunci cand scoateti cheia,nu se inchid consumatorii auto(cd-player,etc.);
-puteti roti cheia, insa nu actioneaza niciun element de pornire,niciun consumator(demaror, cd-player,etc.).
Pentru probleme ce tin de contact mecanic-electric, puteti suna. Ma pot deplasa oriunde in Bucuresti, Prahova, Ialomita, Giurgiu, Dambovita, Arges, Ilfov, Calarasi,etc . Totul se face pe loc, fara nimic ascuns, fara costuri exagerate, fara costuri ascunse. Ofer si rog seriozitate maxima. Pentru orice informatie, puteti suna,mesaj Olx,sms,watz up. Multiple marci auto ce pot fi reparate cu succes 100% precum:
Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Ford, Opel, Daewoo, Dacia, Mitsubishi, Honda, Toyota,etc. Va pot ajuta la unele modele auto cu confectionarea unei chei noi, in cazul pierderii cheii,pot realiza contact dupa cheia originala,nu necesita sa stati cu chei diferite pe breloc,se poate ramane cu cheia originala.Totul se face in cel mai scurt timp,acolo unde aveti autoturismul sau la atelier. Nu recomand folosirea burghiului,flex,ciocane,uleiuri de ungere. Recomand din timp, atunci cand simtiti probleme cu contactul de pornire electric-mecanic, sa incercati sa rezolvati problemele, riscati sa va lase atunci cand va este lumea mai draga. Pentru orice informatie, nelamuriri, va stau la dispozitie cu mare drag. Multumesc pentru interes! Zi buna!
55 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul. '24 (07:57)