Resveratrol Extract 500 mg + Nicotinamide 60 Capsule, Vegavero
199 RON
Resveratrol Extract 500 mg + Nicotinamide 60 Capsule, Vegavero
199 RON
Descriere
Trans-Resveratrol + Nicotinamide 60 Capsule
Resveratrol: cel mai eficient si mai bine cercetat fitonutrient pentru mentinerea si protejarea sanatatii.
Trans-resveratrol beneficii
? Mentine sanatatea colonului
? Un antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul
? Reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important)
? Creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere)
? Mentine sanatatea prostatei
? Actioneaza ca un fitoestrogen benefic
? Demonstrat ca reduce nivelul de oxidare a LDL (colesterolul rau)
? Imbunatateste ameliorarea ranilor pielii
Unde gasim Resveratrol?
S-au gasit in struguri si in vin, Resveratrolul este un antioxidant natural care contine o serie de beneficii pentru sanatate, cum ar fi antivirale, neuroprotectore, anti-imbatranire, efect anti-inflamatorii si de prelungire a vietii.
Resveratrolul este un compus de protectie produs de strugurii rosii si alte plante ca o aparare impotriva parazitilor. In timp ce anterior vinul rosu continute 8 la 10 mg de resveratrol pe litru, din pacate aproape ca nu este nici un resveratrol astazi in vinul rosu ca urmare a utilizarii pe scara larga a pesticidelor. Am reusit totusi sa gasim o sursa de resveratrol cu grad farmaceutic, extras direct din strugurii rosii, care sa pastreaze echilibrul natural al tuturor compusilor sai activi: polifenoli, flavonoide, antocianidine si oligo proantocianidine (OPC). Aceasta este apoi imbogatita cu resveratrol extras din planta Polygonum cuspidatum.
Ce este Resveratrol?
Resveratrolul face parte din grupul de plante numite polifenoli. Polifenolii sunt considerati a fi antioxidanti, principala functie a lor fiind minimizarea formarii radicalilor liberi, protejand astfel organismul impotriva bolilor de inima.
El este un compus natural si a fost descoperite in alimente bogate troscotul chinez si japonez (planta cu continutul cel mai mare de resveratrol), pielea strugurilor rosii, afinele murele, fistic, boabe de cacao si unele fructe de padure (zmeura, dude). Functia principala este de a neutraliza radicalii liberi, care sunt responsabili de procesul de imbatranire, datorita propietatilor antioxidante.
Strugurii produc resveratrol in pielea lor pentru a proteja planta impotriva infectiilor si bolilor fungice si pentru a o proteja de soare, de aceea vinul contine un nivel mare in comparatie cu alte alimente.
Vinul rosu are concentratia de resveratroll mai mare decat vinul alb. De asemenea, s-a demonstrat ca strugurii crescuti in medii mai umede produc o cantitate mai mare de resveratrol decat cei crescuti in medii mai aride. Se gaseste si in semintele, toscovina, frunzele si tulpinile strugurilor.
In SUA el se obtine dintr-o planta de origine japoneza sau chineza numita troscot (Polygonum cuspidatum). In alte tari el este extras din vin rosu sau struguri rosii.
Cele mai multe studii privind beneficiile resveratrolului s-au efectuat in Franta, deoarece populatia franceza are o dieta bogata in grasimi, bea multa cafea si fumeaza. Rezultatele au aratat ca resveratrolul scade semnificativ bolile de inima, chiar in aceste conditii, precum si nivelul colesterolului ridicat, hipertensiunea arteriala, atacuri de cord si accidentul vascular cerebral.
Paradoxul francez este legat de longevitate, care se datoreaza si cantitatilor moderate al consumului de vin rosu.
Este un antioxidant care detoxifica moleculele ce oxideaza alte molecule si tesuturi si functioneaza foarte bine pentru marirea oxidului de azot. Productia radicalilor liberi este foarte mare in timpul stresului sau inflamatiei, ei oxideaza ADN ului, membranele celulare si alte structuri vitale, de exemplu mitocondriile.
Are multe beneficii, de aceea sunt numerosi producatori si furnizori ai acestui supliment.
Suplimentele sunt disponibile in magazine sub forma de capsule, praf sau solutie.
COMBINARE EFICATA
Celulele din corpul nostru se impart continuu si se inmultesc. Diviziunile celulare sunt foarte importante pentru multe procese si functii corporale, incluzand cresterea, reparatia, metabolismul si multe altele. In timpul diviziunii celulare, ADN-ul este replicat si apoi ambalat strans in cromozomi - asa-numitele telomere - sunt din ce in ce mai scurte, ceea ce creste riscul pentru anumite boli.Din fericire, anumite enzime din corpul nostru sunt capabile sa prelungeasca din nou acele telomere: sirtuinele. Sirtuinele sunt dependente de nicotinamida si pot fi activate de anumite molecule. Unul dintre ei este resveratrol. Prin urmare, combinatia noastra de resveratrol si nicotinamida face o combinatie eficienta care contribuie la homeostazia celulara si influenteaza pozitiv procesul de imbatranire.
RESVERATROLUL NOSTRU: UNIC SI FOARTE DOZAT
Pe langa combinatia unica de resveratrol si nicotinamida pentru a spori eficacitatea, produsul nostru contine si cea mai mare doza de resveratrol de pe piata: 500 mg pe capsula.Resveratrolul este un antioxidant natural, cu o multime de beneficii...
Vezi mai multe detalii si cumpara
Resveratrol: cel mai eficient si mai bine cercetat fitonutrient pentru mentinerea si protejarea sanatatii.
Trans-resveratrol beneficii
? Mentine sanatatea colonului
? Un antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul
? Reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important)
? Creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere)
? Mentine sanatatea prostatei
? Actioneaza ca un fitoestrogen benefic
? Demonstrat ca reduce nivelul de oxidare a LDL (colesterolul rau)
? Imbunatateste ameliorarea ranilor pielii
Unde gasim Resveratrol?
S-au gasit in struguri si in vin, Resveratrolul este un antioxidant natural care contine o serie de beneficii pentru sanatate, cum ar fi antivirale, neuroprotectore, anti-imbatranire, efect anti-inflamatorii si de prelungire a vietii.
Resveratrolul este un compus de protectie produs de strugurii rosii si alte plante ca o aparare impotriva parazitilor. In timp ce anterior vinul rosu continute 8 la 10 mg de resveratrol pe litru, din pacate aproape ca nu este nici un resveratrol astazi in vinul rosu ca urmare a utilizarii pe scara larga a pesticidelor. Am reusit totusi sa gasim o sursa de resveratrol cu grad farmaceutic, extras direct din strugurii rosii, care sa pastreaze echilibrul natural al tuturor compusilor sai activi: polifenoli, flavonoide, antocianidine si oligo proantocianidine (OPC). Aceasta este apoi imbogatita cu resveratrol extras din planta Polygonum cuspidatum.
Ce este Resveratrol?
Resveratrolul face parte din grupul de plante numite polifenoli. Polifenolii sunt considerati a fi antioxidanti, principala functie a lor fiind minimizarea formarii radicalilor liberi, protejand astfel organismul impotriva bolilor de inima.
El este un compus natural si a fost descoperite in alimente bogate troscotul chinez si japonez (planta cu continutul cel mai mare de resveratrol), pielea strugurilor rosii, afinele murele, fistic, boabe de cacao si unele fructe de padure (zmeura, dude). Functia principala este de a neutraliza radicalii liberi, care sunt responsabili de procesul de imbatranire, datorita propietatilor antioxidante.
Strugurii produc resveratrol in pielea lor pentru a proteja planta impotriva infectiilor si bolilor fungice si pentru a o proteja de soare, de aceea vinul contine un nivel mare in comparatie cu alte alimente.
Vinul rosu are concentratia de resveratroll mai mare decat vinul alb. De asemenea, s-a demonstrat ca strugurii crescuti in medii mai umede produc o cantitate mai mare de resveratrol decat cei crescuti in medii mai aride. Se gaseste si in semintele, toscovina, frunzele si tulpinile strugurilor.
In SUA el se obtine dintr-o planta de origine japoneza sau chineza numita troscot (Polygonum cuspidatum). In alte tari el este extras din vin rosu sau struguri rosii.
Cele mai multe studii privind beneficiile resveratrolului s-au efectuat in Franta, deoarece populatia franceza are o dieta bogata in grasimi, bea multa cafea si fumeaza. Rezultatele au aratat ca resveratrolul scade semnificativ bolile de inima, chiar in aceste conditii, precum si nivelul colesterolului ridicat, hipertensiunea arteriala, atacuri de cord si accidentul vascular cerebral.
Paradoxul francez este legat de longevitate, care se datoreaza si cantitatilor moderate al consumului de vin rosu.
Este un antioxidant care detoxifica moleculele ce oxideaza alte molecule si tesuturi si functioneaza foarte bine pentru marirea oxidului de azot. Productia radicalilor liberi este foarte mare in timpul stresului sau inflamatiei, ei oxideaza ADN ului, membranele celulare si alte structuri vitale, de exemplu mitocondriile.
Are multe beneficii, de aceea sunt numerosi producatori si furnizori ai acestui supliment.
Suplimentele sunt disponibile in magazine sub forma de capsule, praf sau solutie.
COMBINARE EFICATA
Celulele din corpul nostru se impart continuu si se inmultesc. Diviziunile celulare sunt foarte importante pentru multe procese si functii corporale, incluzand cresterea, reparatia, metabolismul si multe altele. In timpul diviziunii celulare, ADN-ul este replicat si apoi ambalat strans in cromozomi - asa-numitele telomere - sunt din ce in ce mai scurte, ceea ce creste riscul pentru anumite boli.Din fericire, anumite enzime din corpul nostru sunt capabile sa prelungeasca din nou acele telomere: sirtuinele. Sirtuinele sunt dependente de nicotinamida si pot fi activate de anumite molecule. Unul dintre ei este resveratrol. Prin urmare, combinatia noastra de resveratrol si nicotinamida face o combinatie eficienta care contribuie la homeostazia celulara si influenteaza pozitiv procesul de imbatranire.
RESVERATROLUL NOSTRU: UNIC SI FOARTE DOZAT
Pe langa combinatia unica de resveratrol si nicotinamida pentru a spori eficacitatea, produsul nostru contine si cea mai mare doza de resveratrol de pe piata: 500 mg pe capsula.Resveratrolul este un antioxidant natural, cu o multime de beneficii...
26 vizualizari
Bucuresti 20 Noi. '24 (08:06)