Harta Adauga

Rolete textile Zebra (day and night)

Vezi pagina: Magazinul de jaluzele
Bucuresti, 05 dec, 17:20

Descriere anunt

Preturile roletelor Zebra (Day and Night) difera in functie de modelul ales, Mini, Standard, Elegance, Optima sau Comfort, precum si in functie de tipul de material textil. Pentru modelele Mini si Standard sunt oferite optional cabluri de ghidaj iar roletele Zebra model Elegance dispun de trei variante de culoare pentru caseta si profile (alb, maro, stejar auriu). Pentru modelul Comfort, disponibil numai cu caseta, exista si optiunea actionarii electrice. Desigur, si preturile depind de aceste optiuni.

Roletele textile Zebra sunt varianta mutifunctionala a rulourilor interioare textile. Materialul textil este montat in doua planuri. Sunt disponibile atat in varianta simpla cat si in varianta cu caseta si ghidaje laterale, precum si o a treia varianta la care se poate adapta actionarea electrica.

De aceasta data roleta include doua tipuri de material textil, cu grade diferite de transparenta, dispuse alternativ pe verticala, in doua planuri. Prin actionarea lantisorului, materialele se suprapun si regleaza lumina la intensitatea dorita. In timpul zilei se poate opta pentru o iluminare maxima a incaperii, in timp ce noaptea se poate alege o iluminare minima, sau invers, dupa preferinte si necesitati.

Intretinerea roletelor Zebra este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Masuratorile pentru rolete Zebra sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)

Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri

Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor

Pentru roletele amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie sa permita deschiderea ferestrei. Pentru varianta cu caseta si ghidaje, principala problema poate fi distanta dintre tocul ferestrei si perete. Caseta roletei necesita spatiu suplimentar pentru a putea permite deschiderea completa a geamului.

Daca spatiul respectiv nu este suficient, atunci ar trebui sa optati pentru un alt produs.

Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.

La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.

Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.

Vezi telefon
comenzi@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!