Harta Adauga

Rulouri (storuri) interioare textile Comfort

Vezi pagina: Magazinul de jaluzele
Bucuresti, 05 dec, 17:20

Descriere anunt

Rulourile interioare Comfort permit dimensiuni maxime mai mari decat rulourile Mini si Standard. Tamburul are un diametru mai mare iar consolele de prindere sunt din metal, nu din plastic. Sunt mai scumpe dar ofera cateva avantaje in plus fata de celelalte rolete (rulouri) din oferta noastra, in primul rand dimensiunile mari, apoi viteza de coborare/ridicare a panzei, avand un tambur mai gros, cat si rezistenta in timp mai mare, avand console metalice. Pretul difera in functie de modelul de material. Greutatea inferioara este mai groasa, din PVC infasurat in material textil (la rulourile Mini, Standard, Elegance si Optima, greutatea este un profil simplu din aluminiu, vopsit). Oferim doua variante:

Rolete textile Comfort (dimensiuni maxime: L=220 cm x H=300 cm), capacele pentru console sunt disponibile in 4 culori: alb, bej, maro, negru.

Rolete textile Comfort 40+ (dimensiuni maxime: L=260 cm x H=350 cm), capacele pentru console sunt disponibile in 3 culori: alb, gri, negru.

Atentie: aceste latimi maxime pot fi realizate doar cu anumite materiale (Stripe 315** - L max = 265 cm, Green Screen Eco 524**** - L max = 295 cm si Montana 755** - L max = 220 cm). Celelalte materiale nu ating aceste latimi. Gasiti toate informatiile despre latimea maxima a materialelor in oferta de pret.

O solutie diferita pentru interiorul dumneavoastra – rulourile interioare nu au fost niciodata atat de stilate, elegante si proaspete... Sunt oricum, mai putin banale. Zilele culorii albe terne sunt de mult apuse – oferim o paleta larga de materiale transparente, translucente si opace, in zeci de culori si modele.

Modelul Comfort este solid, cu diametru mai mare si permite latimi si inaltimi mai mari decat rulourile Mini, Standard, Elegance si Optima.

Intretinerea rulourilor interioare este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Masuratorile pentru rulouri interioare sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)

Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri

Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor

Pentru rulourile amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie sa permita deschiderea ferestrei.

Daca nu este spatiu suficient, trebuie sa va ganditi la un alt produs.

Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.

La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.

Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.

Vezi telefon
comenzi@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!