Harta Adauga

Servicii funerare complete

Vezi pagina: Ingeri Pierduti
Sector 5, azi, 11:45

Descriere anunt

Oferim pachete funerare complete adaptate nevoilor si situatiilor dumneavoastra pentru a va usura momentele delicate!Masini funerare autorizate,inclusiv de DSP.

Detalii suplimentare

Printre serviciile puse la dispozitie de “Ingeri Pierduti SRL” se numara: constatarea decesului, intocmirea actelor de deces, toaletarea si cosmetizarea decedatului.

Comercializam o gama larga de sicrie

Oferta cuprinde atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux, medii, sociale si modele atipice. Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra in momentele cele mai grele ale vietii. Din respect fata de dumneavoastra si familie oferim produse si servicii de calitate superioara.

Dispunem de foarte multe modele de jerbe si coroane naturale, insa avem si un nou tip de aranjamente din trandafiri de sapun si criogenati!

Pentru ca ne dorim sa oferim servicii funerare complete, care sa includa toate elementele necesare situatiilor neprevazute, am pregatit pentru dumneavoastra o gama foarte diversificata de variante, astfel incat sa putem satisface toate gusturile si posibilitatile materiale. Organizarea unei inmormantari dupa pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcina dificila si stresanta. Noi va oferim toate cele necesare pentru a va scapa de aceste griji si sa puteti trece mai usor peste pierderea suferita.

www.servicii-funerare-complete
Vezi telefon
ingeripierdutisrl@**..
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat