Spaghete din konjac eco 385gr BETTER THAN FOODS
10 RON
Spaghete din konjac eco 385gr BETTER THAN FOODS
10 RON
Caracteristici
Categorie: Alimente
Descriere
Spaghetti ECO din konjac - Better Than Foods
Produs în formă de spaghetti realizat din făină organică de Konnyaku (KONJAC) şi fibre de ovăz.
Greutate netă 385g
Greutate fără lichid 300g
ORGANIC
FARA GLUTEN
FARA GRAU
FARA GRASIMI
IG SCAZUT
FARA ZAHAR
SARAC IN CALORII
SURSA DE FIBRE
BetterThanNoodlesTM este o sursă de fibre şi o alternativă cu calorii puţine, indice glicemic mic şi fără gluten, grâu, grăsimi, zahăr sau sare. Preparatele noastre sunt realizate din făină organică de Konnyaku, din rădăcina unei plante organice japoneze străvechi numită Konjac. Potrivită pentru celiaci, vegani şi vegetarieni, Konnyaku se consumă în Japonia de multe secole. Consumaţi individual au un gust neutru dar, adăugaţi la ingrediente sănătoase, tăiţeii absorb aroma astfel încât să vă bucuraţi de o mâncare sănătoasă şi delicioasă
Ingrediente: apă purificată, făină organică de Konnyaku (konjac), fibre de ovăz.
Mod de preparare
Pasul 1: Scurgeţi apa din pachet şi clătiţi tăiţeii cu apă rece.
Pasul 2: Adăugaţi la preparatele dumneavoastră preferate precum supe, tocane, preparate trase la tigaie sau salate.
Sau
Fierbeţi timp de 5 minute, scurgeţi apa şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Sau
Gătiţi fără ulei într-o tigaie neaderentă timp de cinci minute şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Păstrare: păstraţi la loc uscat şi răcoros. Nu congelaţi. Odată deschis pachetul, ţineţi în apă timp de maxim două zile.
Un pachet asigură 2-3 porţii
Informaţii nutriţionale Valoare standard per 100g
Valoare Energetica 35kJ/9 kcal
Grăsimi 0g
dintre care saturate 0g
Carbohidraţi 0g
dintre care zaharuri 0g
Fibre 4g
Proteine 0.2g
Sare 0g
Produs în formă de spaghetti realizat din făină organică de Konnyaku (KONJAC) şi fibre de ovăz.
Greutate netă 385g
Greutate fără lichid 300g
ORGANIC
FARA GLUTEN
FARA GRAU
FARA GRASIMI
IG SCAZUT
FARA ZAHAR
SARAC IN CALORII
SURSA DE FIBRE
BetterThanNoodlesTM este o sursă de fibre şi o alternativă cu calorii puţine, indice glicemic mic şi fără gluten, grâu, grăsimi, zahăr sau sare. Preparatele noastre sunt realizate din făină organică de Konnyaku, din rădăcina unei plante organice japoneze străvechi numită Konjac. Potrivită pentru celiaci, vegani şi vegetarieni, Konnyaku se consumă în Japonia de multe secole. Consumaţi individual au un gust neutru dar, adăugaţi la ingrediente sănătoase, tăiţeii absorb aroma astfel încât să vă bucuraţi de o mâncare sănătoasă şi delicioasă
Ingrediente: apă purificată, făină organică de Konnyaku (konjac), fibre de ovăz.
Mod de preparare
Pasul 1: Scurgeţi apa din pachet şi clătiţi tăiţeii cu apă rece.
Pasul 2: Adăugaţi la preparatele dumneavoastră preferate precum supe, tocane, preparate trase la tigaie sau salate.
Sau
Fierbeţi timp de 5 minute, scurgeţi apa şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Sau
Gătiţi fără ulei într-o tigaie neaderentă timp de cinci minute şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Păstrare: păstraţi la loc uscat şi răcoros. Nu congelaţi. Odată deschis pachetul, ţineţi în apă timp de maxim două zile.
Un pachet asigură 2-3 porţii
Informaţii nutriţionale Valoare standard per 100g
Valoare Energetica 35kJ/9 kcal
Grăsimi 0g
dintre care saturate 0g
Carbohidraţi 0g
dintre care zaharuri 0g
Fibre 4g
Proteine 0.2g
Sare 0g
133 vizualizari
Bucuresti ieri; 15:57