sausau

Harta Adauga

Supliment nutritiv Redis, Calciu, Magneziu, Zinc,

26 Lei

Vezi pagina: Online4Kids
Bucuresti, 10 aug, 14:55

Descriere anunt

120 tablete Calciu, magneziu, zinc - descriere:

Impreuna, cele 3 minerale, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului nervos, muscular si osos, asigura buna functionare a inimii si circulatiei, elimina nervozitatea si stresul, regleaza activitatea prostatei, asigura suport pentru efort fizic sau intelectual sustinut, are efecte benefice asupra tenului, parului si unghiilor.

CALCIU, MAGNEZIU, ZINC - ADMINISTRARE:

Se administreaza oral, cate 2 capsule, de doua ori pe zi, impreuna cu un pahar cu apa sau sucuri naturale. Doza de 4 capsule asigura 100% DZR din mineralele continute. Sportivii pot lua doze mai mari, in functie de necesitati.

CALCIU, MAGNEZIU, ZINC - INGREDIENTE:

Carbonat de calciu, oxid de magneziu, oxid de zinc.

CALCIU, MAGNEZIU, ZINC - RECOMANDARI:

Impreuna, cele 3 minerale, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului nervos, muscular si osos, asigura buna functionare a inimii si circulatiei, elimina nervozitatea si stressul, regleaza activitatea prostatei, asigura suport pentru efort fizic sau intelectual sustinut, are efecte benefice asupra tenului, parului si unghiilor.

Nota: produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata si adecvata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de umezeala si caldura.

Efecte secundare: nu are efecte secundare.

Contraindicatii: hipercalcemie, litiaza renala oxalica.

Informatii nutritionale pentru 2 capsule:

Calciu - 400 mg - 50% DZR

Magneziu - 188 mg - 50% DZR

Zinc - 5 mg - 50% DZR

Valoare energetica: 0,3 Kcal (1,4 KJ)

Vezi telefon
office@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat