sausau

Harta Adauga

Transport persoane, inchirieri microbuze 8+1

100 Lei

Vezi pagina: Nelly Tour
Bucuresti, 09 nov, 10:05

Descriere anunt

Nelly Tour SRL este o societate de transport persoane ce are ca principal obiect de activitate transportul public de persoane pentru grupuri organizate: excursii, transport angajati, afterschool, scoli, gradinite dar si de inchirieri auto microbuze 8+1 locuri cu sofer din partea noastra sau fara, in sistem rent-a-car cu microbuze marca Volkswagen Caravelle, Opel Vivaro, Mercedes Vito.

Detalii suplimentare

SC NELLY TOUR SRL este o societate de transport persoane ce are ca principal obiect de activitate transportul public de persoane intern si international cu plecare preponderent din Bucuresti dar si de inchirieri auto 9 locuri cu sofer din partea noastra sau fara, in sistem rent-a-car.

Oferim servicii pentru grupuri organizate de minim 4 persoane (excursii, transport angajati, afterschool scoli, gradinite etc).

Oferta noastra de transport sau inchirieri auto se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, astfel ca puteti avea parte de un autoturism sau un microbuz cu capacitate de pana la 100 de locuri in maxim 24 de ore de la plasarea solicitarii.

Va putem pune la dispozitie urmatoarele tipuri de microbuze si autocare:

Volkswagen Transporter 8+1 locuri;

Mercedes Vito 7+1 locuri;

Renault Trafic 8+1 locuri;

Opel Vivaro 8+1 locuri;

Mercedes Sprinter 16+1 locuri;

Minibus ISUZU 26+1+1 locuri;

Autocar Mercedes 45+1+1 locuri;

Personalul nostru calificat in serviciile de transport persoane va sta la dispozitie 24/24 cu sfaturi utile, informatii in privinta transporturilor oferite precum si cu asistenta tehnica dedicata.

Societatea noastra ofera spre inchiriere autoturisme si microbuze de 9 locuri FARA SOFER, preponderent pentru vacante, sejururi estivale, deplasari in strainatate, etc;

Toate aceste autovehicule sunt asigurate CASCO si se pot conduce de posesori de permis categoria B (inclusiv cele de 9 locuri). Mentionam faptul ca toate autovehiculele puse la dispozitie au asigurare de persoane si bagaje.

In momentul de fata, suntem o companie de transport persoane si inchirieri auto cu un numar mare de clienti si va putem pune la dispozitie prin colaborarea cu partenerii nostrii un numar mare de autoturisme si microbuze, serviciile noastre incluzand atat inchirierea lor cu sofer cat si fara.

Va invitam astfel sa incercati senzatiile condusului unei masini cu cutie de viteze automata (hidramata) inchiriind astfel un Mercedes B classe hidramat pentru a beneficia de senzatiile conducerii unei masini hidramate si lejeritatea in condus pe care v-o ofera o masina cu cutie de viteze automata (hidramata). Dupa ce va obisnuiti putin cu gabaritul(sa nu uitam ca este clasa de lux), va veti indragosti efectiv de masina.

Va asteptam cu drag.

Inchirieri auto fara sofer

Volkswagen Transporter 8+1 locuri

Mercedes Vito 7+1 locuri

Renault Trafic 8+1 locuri

Opel Vivaro 8+1 locuri

Opel Vectra

Mercedes B-Classe (Automata)

Ford Focus

Inchirieri microbuze 9 locuri

Societatea noastra va ofera spre inchiriere microbuze cu o capacitate de transport de 9 locuri pe care le puteti inchiria atat cu sofer cat si fara sofer, dotate cu sistem de incalzire auxiliar tip webasto, aer conditionat, scaune tip turist, sistem audio HI-FI, spatiu mare pentru bagaje (varianta extra long).

Microbuzele au RCA si CASCO full Europa (inclusiv Turcia)

Inchirierea microbuzelor de 9 locuri fara sofer se realizeaza foarte simplu:

se intocmeste un contract de inchiriere;

se efectueaza plata unui avans de minim 100 euro, avans ce reprezinta rezervarea microbuzului pentru perioada solicitata;

avem nevoie de cartea de identitate si permisul persoanei care va conduce microbuzul (copie);

plata unei garantii de 200 euro la preluarea microbuzului, garantie care v-a fi restituita la predarea microbuzului in bune conditii.

Conducatorii auto ai SC NELLY TOUR SRL sunt soferi experimentati, atestati psihologic, medical si profesional, instruiti periodic privind noutatile aduse legislatiei rutiere.

Organizam excursii in tara si strainatate, transferuri chartere, transferuri de la aeroport la hotel si retur, incheiem conventii civile pe baza de contract pentru transportul personalului din diferite zone ale capitalei (si nu numai) catre sediul societatii dvs, transport pentru personal si clienti cazinouri, etc.

Inchirierea unei masini va poate oferi libertate si flexibilitate atunci cand calatoriti, iar in unele parti ale lumii este cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Daca sunteti insotit de familie sau cu o multime de bagaje, poate doriti un sedan mare , SUV sau chiar un microbuz cu o capacitate de transport de 9 locuri cu spatiu mare pentru bagaje. Dispunem de acest serviciu si va putem pune la dispozite imediat unul din microbuzele noastre atat cu sofer cat si fara.

Inchirierea microbuzelor se poate realiza fara sofer , pretul pornind de la 45 euro /zi + tva pentru inchirieri mai mari de 30 zile , iar in cazul in care doriti cu sofer din partea noastra, tarifarea se va face la kilometru, pretul fiind de 2 ron/km + tva.

Va asteptam cu detalii despre tipul de masina dorita si perioada de inchiriere pentru o oferta personalizata pe adresa office@nellytour.ro sau pe whatsapp la numarul: +40723299692.

Anunt expirat