sausau

Harta Adauga

Gara de Nord Calea Grivitei intersectie cu Gh Duca

79.500 €

Sector 1, 27 oct, 22:50

Descriere anunt

apartament 2 camere decomandat, bloc fara risc seismic, reabilitat termic, etaj, an constructie 1960, renovat, complet mobilat si utilat, loc de parcare, pret 79.500 euro neg.,

Detalii suplimentare

Vand apartament 2 camere decomandat 54 mp. etaj 1 din 7, langa metrou confort 1

Apartamentul confort 1, luminos cu deschidere mare intre living si logie, extrem de eficient termic fiind incadrat intre apartamente un singur perete exterior.

Decomandat, 2 debarale, baie, bucatarie, balcon generos, hol spatios. Foarte linistit datorita peretilor de caramida.

Se vinde complet mobilat si utilat, in stare foarte buna de folosinta. Apartamentul a fost renovat cu finisaje moderne, are instalatiile electrice si sanitare complet schimbate, tamplarie PVC de buna calitate, aer conditionat in fiecare camera. Va fi predat complet functional si gata pentru mutat. Toate amenajarile si mobilierul sunt calitate si in stare foarte buna.

Blocul este din 1960, imobilul este in stare foarte buna, recent reabilitat termic atat cu izolatia pe exterior cat si cu toate instalatiile de incalzile, foarte bine administrat.

NU are risc seismic si nu este incadrat in nici o clasa de risc. Este unul din putinele blocuri de acest gen din zona Garii de nord, are structura masiva de beton cu pereti de caramida, spatii comerciale la parter si spatii generoase pe casa scarii.

Apartamentul are loc de parcare chiar langa accesul in scara, ingradit si supravegheat ce va fi predat impreuna cu apartamentul.

Blocul este chiar langa gura de metrou, central zona 0, 5 minute pana la piata Victoriei si 10 minute pana la Romana. Ideal pentru cei cu activitate in zona de centru-nord a capitalei.

Zona linistita blocul avand acees direct catre Parcul Duca, loc de joaca si spatiu pentru animale. Are in zona toate facilitatile metrou, ratb, supermaket, scoli.

Apartamentul este complet contorizat cu toate utilitatile.

Pret 79.500 euro negociabil, accept achizitie prin credit.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Anunt expirat