sausau

Harta Adauga

Mihai Bravu 2 camere premium la doar 5 minute metrou

91.620 €

Bucuresti, 24 iul, 07:40

Descriere anunt

Premier vine in intampinarea clientilor ce doresc apartamente pozitionate in zona semicentrala a Capitalei cu un proiect echilibat, aflat la cateva minute distanta de gura de metrou Mihai Bravu. Timpul tau si al familiei tale este extrem de pretios. Prin acest nou proiect, Premier iti propune o locatie aflata in apropierea tuturor mijloacelor de transport in comun (autobuz, tramvai, metrou), a institutiilor de invatamant, a centrelor comerciale si pietelor agroalimentare, a parcurilor si zonelor de agrement.

Cu o indelungata traditie, in dezvoltarea imobiliara pe sectorul 3 al Capitalei, dezvoltatorul proiectului din zona Mihai Bravu propune imobile excelent compartimentate, pe diverse paliere de nevoi si preturi, cu suprafete cuprinse intre 54 mp si 102 mp utili ( in cazul apartamentelor cu 2 camere) si 79 mp si 135 mp utili ( in cazul apartamentelor cu 3 camere).

Amenajarea interioara este o decizie care apartine in totalitate cumparatorului. Impreuna cu dezvoltatorul veti alege dintr-o gama extrem de variata de materiale si culori finisajele care vi se potrivesc.

Cele 108 apartamente, distribuie in 2 si 3 camere, sunt deservite de locuri de parcare ( cadastrate si intabulate individual) dispuse subteran si suprateran.

Loc parcare suprateran – 5.000 euro+ tva.

Loc de parcare subteran – 8.000 euro + tva.

Pozele sunt reale.

Pretul afisat nu contine tva de 5% si este pentru plata cash

Se accepta si plata prin credit ipotecar pretul fiind de 96.201 eur cu tva inclus.

Reper: Mihai Bravu - Metrou Mihai Bravu

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida
Anunt expirat