Militari, oferta speciala, apartament 2 camere

63.200 €

Militari, oferta speciala, apartament 2 camere,

63.200 €
Caracteristici
Suprafata 51 mp An 2023 Decomandat Etaj 5 din 7 M 17 min.
Descriere
Oferta speciala! Promotii atractive si reduceri de pana la 6.200 euro!!
Detalii suplimentare
Iti doresti sa ai parte de intimitatea si functionalitatea pe care ti le-ar oferi un apartament cu doua camere, dar esti oarecum constrans la capitolul buget? In ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, gasesti solutia optima! Este vorba despre un apartament de tip studio, care, desi compartimentat in doua camere, este mai compact decat unitatile bicamerale standard din cadrul proiectului nostru – si, deci, mai accesibil ca pret. Spre exemplu, proprietatea pe care ti-o propunem spre vanzare are o suprafata utila de 44.5 metri patrati, la care se adauga balconul, in suprafata de 6 metri patrati.
Unul dintre atuurile acestui apartament este dat de compartimentarea sa inteligenta: suntem siguri ca te vei bucura pe deplin de livingul spatios, cu bucatarie deschisa, dar si de dormitorul intim, practic si functional. Programand o vizionare, vei descoperi ca proprietatea se remarca, bineinteles, prin caracteristicile devenite deja obisnuinta pentru clientii nostri, anume calitatea si siguranta constructiei, in combinatie cu finisajele din categoria premium.
PLUS-VALOARE: Ne straduim in permanenta sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune oferte financiare, astfel ca facand o achizitie EnVogue Residence - Iuliu Maniu te vei bucura de urmatoarele beneficii:
• Preturi cu pana la 9.200 de euro mai mici pentru plata cash, comparativ cu achizitiile prin credit.
• Discounturi atractive aplicate la preturile de lista: minus 125 euro/mp pentru plata cash, fata de minus 100 euro/mp pentru plata prin credit.
• Asistenta GRATUITA, din partea unui broker de credite profesionist, pentru cei interesati de accesarea unei finantari bancare.
• Reducere de 10% la mobila din magazinul Mobexpert Militari, la cumpararea oricarei locuinte in cadrul EnVogue Residence - Iuliu Maniu.

Aflat in dezvoltare pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, in imediata apropiere a statiilor de metrou Pacii si Preciziei, EnVogue Residence - Iuliu Maniu aduce pe piata apartamente noi de calitate superioara, cu suprafete si compartimentari variate – garsoniere, studiouri, apartamente cu doua si trei camere, dar si penthouse-uri mai spatioase. Recent finalizata, prima faza de dezvoltare a proiectului (corpul C) cuprinde 169 de unitati locative, in vreme ce faza a doua (corpul B) este aflata in derulare si cuprinde 214 apartamente.
Locuintele din cadrul proiectului au suprafete generoase, peste media practicata in mod obisnuit pe acest segment de piata, in vreme ce dotarile si finisajele se incadreaza in categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidentilor acel plus de confort pe care si-l doresc in propriile case. Dovada a atentiei deosebite acordate sigurantei si confortului locatarilor, fiecare bloc din cadrul ansamblului EnVogue Residence - Iuliu Maniu include propriul adapost de protectie civila, amplasat la subsolul cladirii. De asemenea, dezvoltatorul a inceput deja instalarea de panouri fotovoltaice in cadrul proiectului, astfel ca viitorii rezidenti se vor putea bucura de confortul si beneficiile unei surse de energie regenerabila.
Specificatii si facilitati:
• Regim de inaltime de la 6 la 9 etaje
• Fundatie de tip radier general, cu 2 subsoluri
• Structura pe cadre de beton
• Adapost de protectie civila pentru fiecare bloc
• Panouri fotovoltaice
• Certificat de performanta energetica de clasa A
• Compartimentari interioare din caramida Porotherm
• Izolatie exterioara realizata din vata bazaltica si polistiren
• Grad ridicat de protectie ignifuga
• Sistem de termoizolatie si hidroizolatie de la Sika pentru terase
• Spatii verzi si zona de promenada
• Locuri de joaca pentru copii
• Spatii comerciale, restaurant, sala de fitness, supermarket
• Statii de incarcare pentru masini electrice etc.

Despre EnVogue Residence
Cu o experienta de circa 9 ani pe piata rezidentiala din Capitala si imprejurimi, portofoliul dezvoltatorului autohton EnVogue Residence cuprinde 5 proiecte finalizate si unul aflat in curs de constructie, anume EnVogue Residence - Iuliu Maniu. Printre obiectivele avute in vedere de companie se numara, in primul rand, siguranta si confortul locatarilor, alaturi de accesul facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, respectiv catre principalele puncte de interes ale orasului.
Optiuni interior
Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Structura beton Structura caramida
10.148 vizualizari Bucuresti, Sector 6, ieri, 20:15
Statii metrou
Preciziei 17 min
Statii STB
137 , 236 Grup Școlar Auto 4 min
62 137 , 138 , 236 Victoria 4 min
138 Complex Comercial Militari 8 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..