sausau

Harta Adauga

Apartament 4 cam+terasa, decomandat NearCenter Residence Agricultori

206.000 €

Bucuresti, 20 iul, 08:52

Descriere anunt

Un apartament foarte spatios cu 4 camere, decomandat , in suprafata utila de 103 mp + terasa in suprafata utila de 29.5 mp, disponibil la etajul 4 al imobilului NearCenter Residence Agricultori. Apartamentul dispune de living, 3 dormitoare , bucatarie inchisa, 2 bai si 2 dressing-uri.

NearCenter Residence Agricultori este un proiect cu 19 apartamente , amplasat in zona semicentrala a Bucurestiului , mai exact pe strada Agricultori.

·        

FACILITATI

·         Imobilul se afla situat in apropierea Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale , a Facultatii de Inginerie a Instalatiilor si a statiilor de metrou Iancului si Muncii.

·         In proximitatea imobilului se afla numeroase puncte de interes , precum Colegiul National Mihai Viteazul , Scoala Gimnaziala Iancului , Scoala Gimnaziala 85 , Parcul Tolbuhin , Arena Nationala si MegaMall.

·         Amplasarea imobilului face ca accesul auto sa fie facil pentru deplasarea catre oricare dintre punctele de interes din oras.

 

Conceptul Near Center Residence are la baza ideea unor imobile bine pozitionate , de unde sa poti ajunge repede catre centrul Capitalei.Imobilele construite sunt elegante , deosebit finisate si sigure din punct de vedere seismic. Locatiile blocurilor NearCenter Residence nu au fost alese intamplator , ci din  dorinta de a imbina armonios linistea zonei cu confortul dat de  accesul rapid  catre mijloacele de transport in comun , centre comerciale , parcuri , gradinite si scoli , toate atat de necesare familiilor moderne.

Pretul nu include tva si se aplica , dupa caz , conform reglementarilor in vigoare !

Anunt expirat