Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
115.000 €
Bucuresti 03:10
...
81.000 €
Bucuresti 19:24
...
152.000 €
Bucuresti 08:44

Anunt inactiv

Arad, Centru, str. Rosiorilor, Calea Aurel Vlaicu

1 / 4

Arad, Centru, str. Rosiorilor, Calea Aurel Vlaicu,

Caracteristici
Suprafata 85 mp An 2019 Semidecomandat
Descriere
Ansamblul Rezidential RED 9 ap de tip penthouse luminos in imobil constr cu finalizare 2023, et. 6/6, semidec, su 85mp, camera de zi cu bucatarie open space, trei dormitoare, doua bai, un vestibul si un balcon generos de 32,5 mp. Ap beneficiaza de ct, sistem de incalzire in pardoseala, ac, finisaje premium, loc parcare.
Detalii suplimentare
Complexul rezidential exclusivist se intinde pe o suprafata de 20 de hectare si este situat in Calea Aurel Vlaicu, in inima Aradului, intre mall-ul Atrium si stadionul Francisc Neuman.
Impartit in 6 zone, complexul este predominant rezidential, cu blocuri de apartamente si zone de case, completat de cea mai noua zona de agrement a Aradului, piste de alergat, locuri de joaca, piste de biciclete, un parc pentru animale de companie, zone de relaxare si a unui amfiteatru dedicat desfasurarii de evenimente in aer liber, iar in zona de vest vei gasi nenumarate servicii, de la restaurante si cafenele, farmacii, servicii de infrumusetare, cladiri de birouri si magazine, care vor satisface pana si cele mai rafinate gusturi.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Centrala termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
2.306 vizualizari Arad, Arad, 10 Aug, 08:05
Statii metrou
Statii STB
Piața U.T.A. 7 min
Atrium 8 min
Anunt inactiv