Berceni, Aparatorii Patriei

210.000 €

Berceni, Aparatorii Patriei.

210.000 €
Caracteristici
Suprafata 200 mp An 2023 Etaj 7 din 7
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Lift Loc parcare Structura beton M 19 min.
Descriere
Viva Residence este un proiect imobiliar premium care face parte din Metalurgiei Park, proiect dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, in zona Aparatorii Patriei, la doar cateva minute de Arghezi Parc,

Proiectul imobiliar Viva Residence este compus din 14 imobile, desfasurate pe o suprafata ampla de teren si beneficiaza numeroase facilitati, printre care enumeram zone verzi amenajate pe suprafete insemnate, numeroase locuri de joaca si o promenada comerciala.
Ansamblul Viva Residence este localizat intr-o zona ce a beneficiat in ultimii ani de o dezvoltare urbanistica masiva, dispune de infrastructura completa, de artere de circulatie modernizate si iluminate pe timp de noapte, securizate prin bariere si dotate cu limitatoare de viteza, pentru a spori siguranta rezidentilor.
Apartamentul de tip penthouse prezentat este disponibil intr-un imobil cu regim de inaltime Parter+7 etaje, dotat cu lifturi moderne si videointerfon.
Aceasta proprietate beneficiaza de contorizare individuala, este dotata cu centrala termica de 35 Kw , cu schimbator de inox (marca Ariston B One) cu sistem de incalzire in pardoseala si tamplarie PVC cu geam tripan de cea mai buna calitate ce asigura izolare atat termica cat si fonica.
Apartamentul propus spre vanzare dispune de o suprafata utila de de 125.3 mp,.6.4 Mp logie la care se adauga o terasa deosebita de 68.8 mp, prevazuta cu sistem performant de degivrare.
Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestui apartament de tip penthouse a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa care are nevoie de spatiu amplu, distribuit in 4 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare.
Apartamentul dispune de 3 dormitoare (doua dintre ele fiind matrimoniale), 3 bai si un grup sanitar, spalatorie si spatiu de depozitare, hol amplu, living modern cu bucatarie deschisa, balcon si terasa.
Locuinta se vinde finisata complet cu materiale de calitate premium si este disponibila imediat pentru utilizare.
Optional, se pot achizitiona doua locuri de parcare acoperite, ce dispun de pregatire pentru statie de incarcare pentru masini electrice, avand contor separat alocat.
Apartamentul are pregatirea pentru un aparat de aer conditionat multi split cu toate tevile trase prin pereti .Pe acest multi split se pot monta 3 aparate interioare 1 in living, i pe hol si unul in dormitorul matrimonial .
Pret apartament: 225.000 euro + TVA 19%
Optional, se pot achizitiona doua locuri de parcare acoperite unde se poate monta statie de incarcare pentru masini electrice .Se pot achizitiona si 1-2 Boxe la parterul blocului .
711 vizualizari Bucuresti, Sector 4, azi; 11:02
Statii metrou
Apărătorii Patriei 19 min
Dimitrie Leonida 27 min
Statii STB
125 , 141 , 220 , 232 , 312 Drumul Binelui 6 min
Bd. Metalurgiei 29 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..