Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
197.000 €
Bucuresti 04 Apr 11:00
...
285.000 €
Bucuresti 08 Apr 14:59

Anunt inactiv

Bucurestii Noi

176.500 €

Bucurestii Noi

176.500 €
Caracteristici
Suprafata 115 mp An 2017 Decomandat Etaj 3 din 3
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Loc parcare Reabilitat termic Structura beton Structura caramida M 7 min.
Descriere
Apt. tau de 4 camere - terasa parcare Bazilescu Bucurestii Noi
Detalii suplimentare
Doriti un apartament spatios si elegant intr-o zona linistita? Apartamentul nostru cu 4 camere si terasa din zona Parc Bazilescu - Bucurestii Noi ar putea fi solutia perfecta pentru dumneavoastra!

Amplasat la etajul 3 al unei cladiri noi, construite in 2017, acest apartament este dotat cu o terasa minunata ce ofera o priveliste impresionanta a orasului. Toate camerele sunt foarte spatioase, inclusiv camera de zi si cele 3 dormitoare, concepute pentru a oferi confort maxim. Finisajele elegante completeaza atmosfera sofisticata a acestui apartament.

Cu 2 bai si o suprafata a livingului similara unui apartament cu 2 camere, veti avea suficient spatiu pentru a va bucura de momentele de relaxare sau pentru a va distra. Terasa iti ofera posibilitatea de a crea propria ta gradina si de a te bucura de aerul curat dintr-o oaza de relaxare. Privelistea de pe terasa este cu adevarat impresionanta, fiind perfecta pentru a admira apusul soarelui sau pentru a savura o ceasca de cafea dimineata.

Apartamentul este bine izolat, asigurand confort termic deplin si cu costuri reduse de incalzire datorita centralei de 24 KW. Zona ofera toate facilitatile necesare, inclusiv transport public, metrou la doar 5 minute de mers pe jos, supermarketuri, clinici medicale, scoli si gradinite.

In plus fata de privelistea impresionanta de pe terasa, veti putea admira si frumusetea naturii din imprejurimi. Zona este plina de verdeata si este ideala pentru plimbari relaxante sau jogging in aer liber. In plus, cartierul este caracterizat de case si zone rezidentiale, ceea ce inseamna ca veti beneficia de o atmosfera linistitoare si de multa intimitate.

Si mai avem o veste buna pentru dumneavoastra! Proprietatea se vinde impreuna cu un teren alaturat ce este folosit ca loc de parcare propriu, amplasat intr-o pozitie care permite stationarea a 2 masini, astfel ca nu va trebui sa va mai faceti griji cu privire la parcare.

In plus, apartamentul este dotat cu spatii de depozitare interioare si exterioare, astfel incat veti avea suficient spatiu pentru a pastra toate obiectele personale organizate si la indemana.

Nu ratati ocazia de a viziona acest apartament minunat! Va asteptam cu drag sa ne vizitati!
3.045 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 13 Apr 23 07:15
Statii metrou
Laminorului 7 min
Parc Bazilescu 15 min
Străulești 20 min
Statii STB
112 , 460 , 462 , 697 Jimbolia 5 min
4 Laminorului 9 min
97 112 , 436 , 474 Laromet 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv