Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
117.000 €
Bucuresti 10:49
...
284.900 €
Bucuresti 11:20

Anunt inactiv

Carol Poate fi Apartament cu 4 camere sau Biroul tau intr-o vila interbelica !

159.000 €

Carol Poate fi Apartament cu 4 camere sau Biroul tau intr-o vila interbelica !

159.000 €
Caracteristici
Suprafata 107 mp An 1936 Decomandat Etaj demisol din 2 M 13 min.
Descriere
Comision 0 % Cumparator !

Apartament sau Birou,o Investitie in zona Parcil Carol !!!
Zona: Carol, str. Cornelia 6, sector 4
Pret: 159000 EUR
Etaj: D/2
Numar camere: 4
Confort: 1
Compartimentare: decomandat
Suprafata desfasurata: 110,39 mp
Numar bai: 1
Paarcare in apropiere si boxa incluse.
Anul constructiei: 1936

Facilitati:

- pozitie excelenta, pe strada frumoasa, langa parcul Carol
- ideal spatiu pentru birouri
- instalatii electrice si sanitare noi si complete
- mobilat si utilat complet pentru activitate de birou
- centrala pe curent electric 380v
- vecinatati: parcul Carol, str. 11 Iunie, bd. Marasesti, bd. Regina Maria, pta Unirii

In domeniul imobiliar, primele doua criterii de cautare definite de cumparatori sunt: locatia si pretul proprietatii. Aproape fara exceptie, daca bugetul alocat nu "ingradeste" accesul catre o zona ravnita, in acest caz putant interveni un compromis.

Stim, de asemenea, ca primele 3 zone ale capitalei, in lista optiunilor cumparatorilor sunt Cotroceni, parcul Carol si Domenii. Si tocmai din acest motiv, sunt suficient de rare proprietatile care sunt scoase la vanzare in aceste arealuri, atat din punct de vedere al valorii de piata a proprietatii cat si din motive ale potentialului investitional, ultima situatie determinandu-i pe proprietari sa le pastreze pentru a le inchiria in scopul obtinerii unui randament optim.

Ceea ce va voi prezenta in cele ce urmeaza este o proprietate localizata chiar intr-una dintre locatiile amintite mai sus.

Parcul Carol. O zona frumoasa, boema, cu deficit de proprietati oferite spre vanzare. Si nu gresesc atunci cand afirm acest lucru deoarece, si in prezent dar si din trecutul experientei mele de reprezentant imobiliar, am constatat o cerere superioara ofertei existente in piata.

Apartamentul de pe strada Cornelia 6, o artera care se gaseste la doar o aruncatura de bat de parc, este unul... versatil, as spune, chiar daca destinatia lui principala este cea de birouri.

Aflata la demisolul inalt al unei vile interbelice minunata din punct de vedere arhitectural, renovata si reabilitata atat la interior cat si la exterior, proprietatea ofera un confort maximal din punct de vedere al amenajarilor interioare, fiind echipat complet pentru functionalitatea unui sediu de birouri, a unei mici clinici sau, de ce nu, a unui salon de infrumusetare.

In ultimii 11 ani, in spatiul prezentat a functionat cu succes o companie cu notorietate in piata ce a adus proprietarului un beneficiu investitional mediu de 7%/an.

Fie ca il folosesti in interes propriu sau ca il achizitionezi in sopuri de profitabilitate, investitia in aceasta proprietate isi poate produce efectele imediat, fara a fi necesare cheltuieli suplimentare.

Sistemul propriu de incalzire prin centrala pe curent electric la 380volti,instalatia electrica noua, finisajele, sistemul de ventilare a peretilor interiori, dotarile intregului spatiu constand in mobilier de birou, sistem de alarma si de supraveghere video, nu sunt decat investitii ale proprietarului pe care, dupa plecarea fostului chirias, le-a adus la stadiul de amenajari "la cheie" de care tu, in calitate de cumparator, poti beneficia din momentul achizitiei.

Iar pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand:

- luni - vineri - 09.00 - 18.00;
- sambata - 10.00 - 14.00.
546 vizualizari Bucuresti 18 Jul, 08:05
Statii metrou
Tineretului 13 min
Piața Unirii 1 17 min
Timpuri Noi 26 min
Statii STB
Parcul Carol I 3 min
Gramont 4 min
232 Patriarhia Română 7 min
23 , 32 117 Piața Regina Maria 9 min
117 11 Iunie 9 min
Autogara Filaret 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..
Anunt inactiv