Crangasi apartament 4 camere 2 bai 2 balcoane

Crangasi apartament 4 camere 2 bai 2 balcoane

Caracteristici
Etaj 6 din 10
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton M 5 min.
Descriere
Fara comision in Crangasi la 4-5 minute de piata si metrou scoala gradinita tranvai 41 RATB apartament elegant cu 4 camere 2 bai merita vazut detalii suplimentare la telefon ! Va astept la vizionare !

Fara comision in Cringasi la 4-5 minute de piata si metrou, Scoala, Gradinita, strand, parcuri, lac, Mega, Profi, diverse marketuri, Stadionul Rapid, la 2 minute de tranvai 41 si RATB, diverse restaurante, farmacii, banci, etc., am placerea de a va prezenta un apartament curat si elegant pozitionat pe spatele blocului, cu 4 camere si 2 bai, centrala proprie pe gaz, este renovat in totalitate si amenajat placut, finisaje de calitate superioara, timplarie Termopan din aluminiu, glafuri din Marmura la ferestre, balcon inchis, toata instalatia electrica schimbata pe cupru, instalatia sanitara schimbata, toata instalatia la centrala pe cupru, baia mare amenajata placut cu cada mare cu hidromasaj inchisa cu pereti de sticla, baia mica amenajata cu cabina de dus, dresinguri amenajate, aparate de aer conditionat in fiecare camera, toate usile interioare au fost schimbate, usa metalica la exterior, mobila facuta pe comanda, se poate vinde si nemobilat si mobilat partial sau in totalitate(la intelegere), interfon, loc de parcare platit la ADP, toate actele sunt in regula. Pentru mai multe detalii si vizionare ne putem auzii la telefon in fiecare zi, de luni pina duminica intre orele 09 - 21.30, se accepta si credit Bancar, chiar merita vazut.
1.251 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 12 Iul. '24 (08:01)
Statii metrou
Crângași 5 min
Petrache Poenaru 18 min
Grivița 24 min
Statii STB
Șoseaua Crângași 4 min
Bulevardul Ceahlău 4 min
Piața Crângași 4 min
Pasaj Grant 5 min
Crângași 6 min
Calea Crângași 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Crangasi-Giulesti
se incarca..