Metalurgiei, Sector 4, Parc Tudor Arghezi

114.500 €

Metalurgiei, Sector 4, Parc Tudor Arghezi.

114.500 €
Caracteristici
Suprafata 108 mp An 2023 Decomandat Etaj 11 din 11
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul rezidential The Grand Kristal Residence. Este un apartament spatios, cu 4 camere, avand o suprafata utila totala de: 108,18 mp,

Compartimentarea este foarte bine gandita, astfel s-au obtinut camere cu suprafete generoase cum ar fi: living de 20,41 mp, bucatarie inchisa de 9,30 mp, dormitoarele de 16,5 mp si respectiv 13 mp, spatii pentru dressing sau depozitare, doua grupuri sanitare si 3 balcoane.

Regimul de inaltime este P+11E, iar blocul este dotat cu 2 lifturi silentioase, electrice, placate cu marmura si sticla in interior. Spatii verzi amenajate si locuri joaca pentru copii. Acces usor metrou Dimitrie Leonida (14 minute) si STB (3 minute).

Ansamblul este amplasat in cartierul Berceni, pe strada Drumul Dealul Bradului, cu acces rapid atat catre Soseaua Berceni cat si Bd.Metalurgiei, Obregia sau Brancoveanu.
Zona beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminat public.

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta (Avalon Multigroup), parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC Salamander 5 camere cu geam tripan si feronerie Roto, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC, centrala termica de apartament de 24 kW in condensare, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa. La intrarea in apartament avem usa metalica antiefractie cu multiple sisteme de inchidere. Casa scarii este placata cu marmura,iar mana curenta este din inox.

Imobilul este construit pe stalpi si cadre de beton armat, iar compartimentarea este executata din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si intre apartamente, iar in interiorul apartamentului caramida de 11,5 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm, peste care este aplicata tencuiala decorativa de cea mai buna calitate si placi ceramice de exterior.

Pretul de lista al apartamentului este de: 114.500 euro + TVA.

Se poate achizitiona pe societate cu TVA taxare inversa.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata CASH.
769 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 17 Iun. '24 (14:30)
Statii metrou
Dimitrie Leonida 27 min
Statii STB
125 , 141 , 220 , 232 , 312 Piața de Gros 12 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..