sausau

Harta Adauga

Militari apartament 4 camere reconfigurat, parcare

140.000 €

Sector 6, azi, 13:25

Descriere anunt

Uverturii, bloc 1984, apartament modernizat, se vinde mobilat si utilat complet, dispune de 2 bai, 2 balcoane, loc de parcare ADP,

Detalii suplimentare

Va ofer spre vanzare un apartament cu 4 camere ce se afla la etajul 5 din 8 al unui bloc situat in cartierul Militari zona intersectiei bld Uverturii cu bld Dezrobirii.

Apartamentul se vinde impreuna cu mobilier si electrocasnice (high class quality). Deasemenea, veti dispune de loc de parcare inchiriat ADP. Apartamentul prezinta o suprafata de 82 mp utili plus doua balcoane. Prezinta finisaje de calitate superioara cu gresie, faianta, parchet. Podeaua a fost izolata acustic. Ferestrele dispun de tamplarie pvc si geam termopan de buna calitate astfel anuland zgomotul de la bulevard.

Apartamentul este reconfigurat arhitectural, existand autorizatie pentru modificarile efectuate. A rezultat un dormitor matrimonial care acum este dotat cu baie proprie, prezinta o camera de gaming iar alta camera transformata in dressing (king size) si birou, doua bai, bucatarie si doua balcoane dispuse pe cate doua camere.

Este renovat complet, instalatia sanitara/electrica refacuta pe cupru. Toata suprafata apartamentului este izolata interior termic. Baia matrimoniala este dotata cu boiler in cazul in care apar deficiente in sistem. Un plus de valoare este camara spatioasa a apartamentui. Deasemenea, dispune de aer conditionat iar la intrare prezinta usa metalica.

Orientarea apartamentului este NE iar vederea apartamentului este full pe bulevard, in fata fiind o ampla zona de case ceea ce permite o superba panorama asupra orasului. Blocul fiind pozitionat la bulevard accesul este facil in orice zona, avand in apropiere hot spot-uri necesare cotidian:

- doua scoli cotate foarte bine

- gradinite si crese

- campusul Universitar Politehnica

- acces facil catre autostrada Bucuresti-Pitesti

- acces la doua piete

- access Metrou (Lujerului si Gorjului)

- farmacii, plafar

- supermarket-uri Shop and Go, Profi, Carrefour, Lidl

- zona Lacului Morii, pentru cei care doresc sa se bucure de sport in aer liber.

Blocul detine supraveghere video inclusiv in incinta, scara este extrem de curata, renovata, conductele blocului sunt schimbate, ghena este renovata si nu emite mirosuri neplacute, deasemenea se incurajeaza sortarea deseurilor.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Vezi telefon
georgian.draghia@***..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat