Unirii duplex loft 132mp

418.900 €

Unirii duplex loft 132mp

418.900 €
Caracteristici
Suprafata 132 mp An 1995 Etaj 8 din 9
Descriere
Bd Unirii Tribunal, stradal, lux, openspace, bloc 1995, et 8 si 9, 2 camere loft (din 5 camere), orientare SUD, toate imbunatatirile.
Detalii suplimentare
De multe ori niste simple modificari in compartimentarea locuintei pot aduce reale beneficii, nu doar sub aspect vizual, ci mai ales sub aspect functional.
Va prezentam astazi un duplex de doua camere (transformat din cinci camere), cu o suprafata de 131.66 de metri patrati, care avea initial fiecare incapere separata. Prin modificari in zona holului de la intrare si a zonei de zi si a zonei dormitoarelor a rezultat o locuinta mai luminoasa, mai aerisita.
Proprietarul si-a dorit o locuinta cu imagine de loft, a renovat si compartimentat totul in anul 2020.
In acelasi timp instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate inclusiv tevile comune pe scara, hidroizolatia acoperisului de asemenea a fost refacuta.
In rubrica planuri veti regasi si schitele initiale ale proprietatii , precum si cele noi actualizate.
La primul nivel (et 8) gasim un openspace cu zona de bucatarie, baie si terasa de 10.75mp. Dupa care la al doilea nivel(et 9), gasim de asemenea o zona aerisita openspace cu doua spatii de dresing de 11ml, baie si doua balcoane.
Ca si detalii, duplexul are pe toata suprafata gresie ceramica iar vopseaua lavabila de pe pereti si tavan este Oskar caramel Karma, tavanele din cele doua bai au culorile argintiu si auriu.
Geamurile termopan, au o parte cu folie, celelalte vopsite. Acestea dispun si de storuri electrice pentru o protectie mai buna la frig si la caldura!
Toata vederea este pe fata spre Bulevardul Unirii, spre SUD, este un bloc construit in anul 1995 cu o scara cu vecini de calitate. Aceasta dispune de camere de luat vederi ca de altfel si intrarea in apartament. Apropo, usa metalica este Superlock cu semnatura designer.

Ca vecinatati: Biblioteca Nationala, Tribunalul nou, B.C.R.

Daca aceasta proprietate v-a starnit interesul va invit sa o vizionam impreuna!

Marius Radu agentia ABB United bd. Gheorghe Sincai nr 9, bl 3, sc C, ap 4, spatiu comercial.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Structura beton
1.905 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 13 Sep, 08:05
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..