sausau

Harta Adauga

Unirii,

8.000.000 €

Bucuresti, 26 nov, 12:15

Descriere anunt

Proprietar vand aparthotel situat pe Bd. Unirii 72 in suprafata de 4.668 mp, iar la parter si subsol se urmareste realizarea unui spatiu comercial (restaurant). Imobilul se vinde la cheie.

Detalii suplimentare

Proprietar vand aparthotel situat pe Bd. Unirii 72

Suprafata construita desfasurata = 4,668.51 mp

Suprafata totala utila= 4,175.37 mp

Suprafata teren = 435 mp

Functiune principala:

Aparthotel – mezanin si pe etajele 1-10 se vor amenaja 50 unitati locative

Functiuni secundare:

Spatiu comercial (restaurant) – amplasat la parter (si partial subsol) cu o suprafata desfasurata de 395,55 mp;

Spatii tehnice, lobby acces, circulatii, birou administratie

Accesul principal se va face din Bulevardul Unirii, pe fatada nordica ce face parte dintr-un front continuu. Pe partile de est si vest cladirea este alipita la calcanele celor doua cladiri vecine. De asemenea, cladirea este prevazuta cu alte cateva accese secundare pe fatada sudica a ei. In jumatatea dinspre Bulevardul Unirii se va amenaja un spatiu comercial (restaurant) si lobby-ul constructiei. In etajele superioare vor fi organizate unitati locative, inclusiv in mezanin.

Restaurantul va beneficia si de o terasa menita sa confere un ambient placut clientilor care vor sa petreaca timp de calitate in centrul orasului, intr-un decor placut si relaxant. Terasa va fi o extensie fireasca a interiorului, iar cromatica si linia de design vor fi in ton cu amenajarea interiorului.

Prezentare

Amplasat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei, aproape de vibranta Piata Unirii, imobilul prezentat este una dintre putinele proprietati exceptionale care poate imbina doua functiuni, cea comerciala si cea de aparthotel, dupa o investitie estimata la aprox. 1.000.000 euro. Pozitionarea la doar cateva minute distanta de Piata Unirii, langa numeroase cladiri de birouri, restaurante, hoteluri si magazine determina o afluenta mare de clienti.

Imobilul in suprafata de 4,668.51 mp cu regim de inaltime S+P+MZ+10E, se vinde impreuna cu un proiect de modificare interioara si exterioara, urmarindu-se transformarea, intr-un termen de 6 luni, intr-unul dintre cele mai luxoase locuri din oras. Designul si arhitectura remarcabile vor oferi decorul urban pentru un stil de viata distins, in inima orasului, prin realizarea a 50 de apartamente, si anume:

► Mezanin: 4 apartamente cu 1 dormitor superior;

► Etaj 1 …. Etaj 7: 1 apartament cu 2 dormitoare, 1 apartament cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard, 1 apartament junior si 1 studio;

► Etaj 8: 2 apartamente cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard, 1 apartament junior si 1 studio;

► Etaj 9 : 1 apartament cu 2 dormitoare, 1 apartament cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard;

► Etaj 10 : 3 apartamente cu 1 dormitor.

Rezumat:

23 apartamente cu 1 dormitor, din care 14 apartamente cu 1 dormitor superior si 9 apartamente cu 1 dormitor standard;

8 studiouri;

8 apartamente junior;

8 apartamente cu 2 dormitoare;

etaj 10 – 3 unitati cu 1 dormitor.

Totodata, amplasarea la parter si subsol a unui spatiu comercial (restaurant) precum si alte spatii (depozitare, vestiare, bucatarie, spatii tehnice cum ar fi postul trafo) vor asigura buna functionare a unui aparthotel .

Gradul de ocupare al imobilului se estimeaza ca va creste progresiv intr-un termen scurt pana la 85%, avand in vedere piata tinta, zona unde este amplasat imobilul si investitia initiala. Profitul estimat ca va proveni din activitatea de exploatare este de aprox. 600.000 euro/an, rezultand un termen de recuperare al investitiei de 9 ani.

Langa imobil exista parcare amenajata de Primaria Sectorului 3, iar zona de trotuar este generoasa, fiind placata cu granit antiderapant. Calitatea spatiului public si a vietii urbane a fost imbunatatita si de modernizarea spatiilor verzi cu flori, arbusti si pomi care dau o nota de eleganta si culoare.

In perfecta concordanta cu intregul concept de aparthotel, o echipa de profesionisti a realizat proiectul de design interior, avand ca scop crearea unui nume important in industria hoteliera prin oferirea unui raport avantajos pret-calitate.

Principalul atu al proprietatii ramane locatia, beneficiind de o pozitionare perfecta pentru paleta larga a tipurilor de turism existente.

Imobilul se vinde la cheie iar pretul este valabil pentru achizitie imediata, in stadiul in care se afla acum, urmand ca termenul de finalizare sa fie aprilie 2021.

Pret vanzare: 8.000.000 euro + TVA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alarma
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan

Optiuni exterior

Boxa subsol
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida
Vezi telefon
office@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat