sausau

Harta Adauga

Wedding Rumours - Fotografie de nunta

Vezi pagina: Wedding Rumours
Bucuresti, 01 ian, 13:35

Descriere anunt

Absolventa a Scolii de Arta Bucuresti, sectiunea Arta Fotografica, am descoperit fotografia de nunta in urma cu 6 ani, cand am fost invitata la nunta unor prieteni, in calitate de fotograf. De atunci fotografia de nunta face parte din viata mea. Proiectul meu de suflet, Wedding Rumours, se adresea

Detalii suplimentare

za mirilor romantici si boemi, care ar da oricand clasicul ballroom pe un garden-party relaxat. Ador ceremoniile in aer liber, relaxate, cu flori si atmosfera boema si cu eleganta data de minimalism si simplitate. Miresele mele iubesc naturaletea, adora coafurile lejere, machiajul simplu si lasa vantul sa se joace in parul lor.

Sunt foarte pasionata de ceea ce fac si ma bucur sa traiesc si sa surprind emotiile voastre. Stilul meu de lucru este extrem de natural si imi place sa va surprind pe voi, exact asa cum sunteti : indragostiti, aiuriti si nebuni, in cea mai frumoasa zi din viata voastra. Incerc sa intervin cat mai putin in desfasurarea evenimentului, surprinzand scenele si instantaneele in lumina naturala.

Ziua nuntii se deruleaza in viteza, emotie cu emotie, stari frumoase de care voi va bucurati, iar eu le surprind in imagini. Daca doriti sa ne cunoastem, hai sa stabilim o intalnire, sa povestim despre voi si nunta voastra si despre cum visati sa se desfasoare.

Vezi telefon
contact@*****.ro
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat