sausau

Harta Adauga

Yoshi Sushi & Teppanyaky - Restaurant japonez

Vezi pagina: Yoshi Sushi & Teppanyaky
Sector 1, 15 nov, 17:50

Descriere anunt

Yoshi Sushi & Teppanyaki – o poveste despre pasiunea pentru bucataria japoneza de top. Dar este si despre karma buna, fericire si oameni frumosi. Un restaurant cu un design cool si totodata elegant. Un loc special, in care poti savura delicii japoneze si te poti bucura de un ambient primitor, de o echipa prietenoasa si de energie pozitiva.

Detalii suplimentare

YOSHI, care poate fi tradus in limba romana ca “noroc”, are trei zone distincte, respectiv doua mese Teppanyaki, unde te poti bucura de un show culinar live, o sala eco-friendly luminoasa, unde ajungem la 100 de locuri, cu pereti si mobilier intr-un stil ce aminteste de o piata japoneza de peste reinventata si o terasa generoasa si confortabila pentru zilele toride de vara. Terasa dispune totodata de un bar cu design minimalist care deserveste o gama speciala de cocktails.

Cand vine vorba de evenimente:  Christmas party, cocktail party, ziua companiei, petreceri corporate, teambuiding, conferinte, aniversari, botezuri cu siguranta incepand din acest an ne poti include si pe noi, pentru a beneficia de un eveniment pe masura.

Vezi telefon
office@*****.ro
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat