sausau

Harta Adauga

Auto, moto | Service auto, tractari - 362 anunturi
categorie: service auto

Desavarsim serviciile de detailing si mecanica cu pasiune si punem suflet in fiecare mic detaliu. Stim ca fiecare client al nostru este unic si ca ii place sa fie special in felul lui. Experienta mecanicilor nostri dobandita in peste 30 de ani ne-a invatat sa-i sprijinim pe clientii nostri sa isi ex..
 • Service auto
Vezi pagina: La Tembo
Sector 6, ieri, 16:15

Tuningro este apreciat la nivel national de zeci de mi de clienti in fiecare luna. Echipa Tuningro pune suflet in orice comanda ambalata si cu ajutorul bunului Dumnezeu Tuningro se dezvolta.
 • Service auto
Vezi pagina: Tuningro
Iasi, ieri, 16:10

pentru 1050 de modele auto. Timpul de procesare al comenzii este de 24 de ore cu livrare imediata la adresa clientului. Detinem stocuri fizice.
 • Service auto
Iasi, ieri, 16:00

importator si distribuitor accesorii auto la nivel national. Platforma unde puteti comanda accesorii auto este www.tuningro.ro. Pret imbatabil livrare in 24 de ore.
 • Service auto
Pascani, ieri, 15:25

Service roti, geometrie turisme si camioane, indreptat jante din tabla si aluminiu, vanzari anvelope import noi si second-hand, vulcanizare, mecanica, service autorizat R.A.R.
 • Service auto
Vezi pagina: Stoyk
Sector 2, ieri, 15:10

Servicii de vulcanizare non-stop in Bucuresti Sector 2 ,service roti,vanzari anvelope noi si second hand orice dimensiune,jante auto.Detalii www.stoykanvelope.ro/vulcanizare-non-stop-servicii-roti
 • Service auto
Bucuresti, ieri, 13:50

Oferim un set complet de servicii pentru masini de orice marca in service-ul de mecanica auto ESROM din zona Pipera-Voluntari. Mecanicii auto ai service-ului nostru stiu cel mai bine sa rezolve problemele autovehiculului dumneavoastra.
 • Service auto
Vezi pagina: Esrom
Voluntari, 25 nov, 14:10

Suntem un service auto care deserveste clientii din Bucuresti, Ilfov zonele inconjuratoare. Toate serviciile de reparatii auto si mecanica de la Carmada Service Auto sunt efectuate de cei mai buni mecanici. Service-ul este capabil sa deserveasca o varietate de marci si modele. Standardele noastre su..
 • Service auto
Vezi pagina: Carmada
Sector 2, 25 nov, 13:35

Service auto multi marca, autorizat R.A.R, ofera consiliere si servicii complete - ITP, revizii, diagnoza computerizata, reparatii mecanice si electrice, tinichigerie si vopsitorie, geometrie si service roti, piese si accesorii de origine.
 • Service auto
Vezi pagina: Arena
Glina, 25 nov, 13:10

FBR Automotive & Design - service auto care ofera un raport calitate-pret bun: mecanica generala, vopsitorie si tinichigerie, spalatorie auto, vulcanizare, piese auto.
 • Service auto
Vezi pagina: FBR Automotive
Mogosoaia, 25 nov, 12:25

Auto Diesel Service - Magazin piese auto Bucuresti, Service auto, vulcanizare
 • Service auto
Vezi pagina: Auto Diesel Service
Sector 3, 25 nov, 11:45

Asiguram servicii complete de revizie, verificare si reparare pentru tot felul de probleme mecanice pe care le-ar putea avea masina ta.
 • Service auto
Vezi pagina: DMF Service
Otopeni, 25 nov, 11:00

- Vanzari Anvelope si Service Mobil Roti pentru toate tipurile si clasele Auto"Turisme, Camioane, Agricole si Industriale- Service Auto multimarca in Buftea
 • Service auto
Vezi pagina: MaDYT
Buftea, 25 nov, 10:30

Reparatii indoituri de grindina si diverse alte indoituri inestetice situate pe caroseria masini survenite accidental in trafic sau parcare
 • Service auto
Vezi pagina: Reparatii Indoituri auto
Sector 5, 25 nov, 09:50

Activam in domeniul Inspectiei Tehnice Periodice in Bucuresti oferind servicii ITP de calitate, fara programare si rapide. Shaken ITP Auto a introdus primul serviciu ITP ce nu necesita deplasarea dvs. la statia ITP. Noi venim si va preluam autoturismul , va efectuam ITP si va returnam autoturismul...
 • Service auto
Vezi pagina: Shaken Auto
Sector 6, 25 nov, 09:35

Fix Auto Service oferta servicii complete de mentenanta si reparatii pentru autovehicule multimarca. Fix ce iti trebuie!
 • Service auto
Vezi pagina: Fix Auto Service
Sector 6, 25 nov, 09:20

GTC Auto este un service multibrand modern, la standarde europene care efectueaza lucrari de mecanica, electrica si diagnoza.  GTC Auto comercializeaza piese si accesorii auto, atat de origine cat si de producator, oferind solutii optime in ceea ce priveste raportul calitate / pret / termen de liv..
 • Service auto
Vezi pagina: GTC Auto
Popesti - Leordeni, 25 nov, 08:50

Intretinere si reparare autovehicule, reparatii caroserie / tinichigerie si vopsitorie, reparatii mecanice
 • Service auto
Vezi pagina: Super Trafic
Sector 4, 25 nov, 07:55

In calitate de partener Wabco, Eurodealer Parts este service autorizat in Bucuresti pentru autocare, autobuze, camioane si remorci si, totodata, ofera piese de schimb originale Wabco.
 • Service auto
Vezi pagina: Eurodealer Parts
Sector 6, 25 nov, 07:30

Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de calitate in domeniul tinichigeriei si al vopsitoriei auto pentru clientii persoane fizice sau companii ce au nevoie de vopsire elemente auto sau vopsire integrala.
 • Service auto
Vezi pagina: Arcom Auto Service
Sector 1, 25 nov, 07:05

Service auto dedicat BMW la preturi imbatabile , dotat cu tester BMW pentru diagnoza si resoftare. Echipa noastra de mecanici si tehnicieni diagnoza cu o experienta de peste 15 ani in repararea si intretinerea autoturismelor BMW va asteapta pentru rezolvarea oicarei probleme aparute la autoturismul ..
 • Service auto
Vezi pagina: Service Team
Sector 3, 25 nov, 06:35

Service auto, cu program prelungit, specializat pe marcile Vw, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley dar care are tot ce trebuie (inclusiv resurse umane) pentru a se ocupa si de repararea si intretinerea altor marci
 • Service auto
Vezi pagina: La Service
Sector 6, 25 nov, 06:25

SC CONTUR PROD SRL ofera in cele mai bune conditii de calitate, promptitudine si profesionalism, servicii de reparatii auto si comercializare de piese de schimb, la costuri competitive.Va invitam sa ne faceti o vizita si sa descoperiti ceea ce putem face pentru dumneavoastra. Garantam calitatea lucr..
 • Service auto
Vezi pagina: Contur Prod
Sector 4, 24 nov, 14:35

Service auto specializat Volkswagen, Audi, Skoda si Seat (platforma VAG) dar oferim servicii profesionale si pentru alte marci. Avem o experienta de 10 ani si studii de specialitate pe aceste marci, echipa noastra este pregatita pentru diagnosticarea si remedierea oricaror probleme auto care tin de:..
 • Service auto
Vezi pagina: Asist Pro Mobile
Sector 1, 24 nov, 14:10

Alege AEF Automobile si noi iti garantam ca automobilul tau va beneficia de toata atentia echipei noastre. Indiferent ca este vorba de o problema mecanica sau de una care tine de tinichigerie si vopsitorie, specialistii nostri iti vor oferi solutii eficiente, costuri rezonabile si timp redus de solu..
 • Service auto
Vezi pagina: AEF Automobile
Sector 6, 24 nov, 13:45

Top Smart Auto - Service Auto Bucuresti, Oferim posibilitatea preluarii si predarii masinii chiar de la locuinta sau serviciul clientului!Preluare si predare masina; Mecanica si electrica auto, piese si accesorii Peugeot, Citroen, diagnoza, ulei si filtre, anvelope si jante.Portbagaje Thule. Vezi pr..
 • Service auto
Vezi pagina: Top Smart Auto
Sector 4, 24 nov, 12:50

Stil Service Auto, service auto cu locatia in Bucuresti, Sector 3, oferim o gama variata si diversificata de servicii precum: cosmetizare auto, service mecanica, intretinere si repatii auto, revizii, IPT.
 • Service auto
Vezi pagina: Stil Service
Sector 3, 24 nov, 12:00

Service auto multimarca, mecanica auto, diagnoza computerizata, electrica, tinichigerie, vopsitorie
 • Service auto
Vezi pagina: KMG Line
Sector 5, 24 nov, 11:30

Reparatii Aer Conditionat Auto; Vulcanizare Auto; Revizie Auto ; Mecanica Auto ; Sisteme de Franare Auto; Electrica Auto; Vopsitorie Auto
 • Service auto
Vezi pagina: M-Power Auto
Sector 4, 24 nov, 11:10

Diagnoza computerizata, Mecanica Auto, Directie, Suspensie, Franare, Electrica, Instalatii AC Auto, Vulcanizare si Echilibrare, Tinichigerie, Vopsitorie Auto
 • Service auto
Vezi pagina: Pac Service
Sector 1, 24 nov, 10:40

Atelier self-service, locul in care iti poti face singur mici reparatii la masina.
 • Service auto
Vezi pagina: Atelier Panda
Sector 2, 24 nov, 10:00

Va putem la dispozitie o gama larga de servicii executate cu atentie de catre mecanicii nostri experimentati. Lista noastra de servicii se extinde de la revizii si intretinere masina, motor, cutii de viteza pana la schimbarea sezoniera a anvelopelor, iar specializarea noastra este in servicii ce tin..
 • Service auto
Vezi pagina: Motocraft
Sector 6, 24 nov, 09:40

Indiferent de problema pe care o are masina sau motocicleta ta, vrei sa fie pe mainile unor experti de incredere, care au experienta si expertiza necesare pentru a efectua reparatiile pentru modelul pe care il conduci. La Honda Nord esti in locul potrivit.Respectam cele mai inalte standarde Honda si..
 • Service auto
Vezi pagina: Honda Nord
Bucuresti, 24 nov, 09:10

Service auto: Mecanica / Tinichigerie / Vopsitorie
 • Service auto
Vezi pagina: Mam Auto Service
Sector 1, 24 nov, 08:55

EvE Auto Star S.R.L. este un service auto localizat in zona Lunca Corbului nr 2 Bucuresti Sector 3 ce are ca principal obiectiv de activitate intretinerea si reparatia de automobile multimarca. Garantam calitate, servicii de top si incredere
 • Service auto
Vezi pagina: EvE Auto Star
Sector 3, 24 nov, 08:20

Service auto independent multimarca. Mecanica; Tinichigerie; Vopsitorie; Electrica si diagnoza auto; Vulcanizare; ITP Auto-Moto; Sablare; Restaurari Auto; Spalatorie; Masina la schimb gratuit; Tractare si asistenta rutiera
 • Service auto
Vezi pagina: Activ Auto
Sector 2, 24 nov, 07:50

Boom Car Service, este un service auto in care veti gasi, o echipa devotata meseriei si profesionista. Echipa noastra va pune la dispozitia dumneavoastra, servicii profesionale auto de cea mai buna calitate la preturi avantajoase! Service auto multimarca, decontare directa RCA si CASCO. Intretinere ..
 • Service auto
Vezi pagina: Boom Car Service
Popesti - Leordeni, 24 nov, 07:15

Service auto multi-marca autorizat de RAR, ce dispune de un atelier dotat cu aparatura de ultima generatie si ofera o gama variata de servicii de reparatii si intretinere, printre care: mecanica, diagnoza, tinichigerie si vopsitorie.
 • Service auto
Vezi pagina: Andre's Fast Service
Sector 3, 24 nov, 06:55

Gama de servicii oferite acopera tot ce inseamna reparatii de mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie auto profesionala.
 • Service auto
Vezi pagina: Central Service
Sector 2, 24 nov, 06:30

Intretinere si reparare autovehicule, vizand in special lucraril de tinichigerie, vopsitorie si mecanica pentru autoturisme si autoutilitare indiferent de originea fabricantului.
 • Service auto
Vezi pagina: Autowab
Sector 3, 24 nov, 06:15

Adexpert Auto Service este o unitate moderna de intretinere si reparatii auto. -ITP inspectii tehnice periodice -activitati de reparatii ale vehiculelor rutiere; -activitati de intretinere a vehiculelor rutiere; -activitati de reglari functionale ale vehiculelor rutiere
 • Service auto
Vezi pagina: Adexpert
Sector 4, 23 nov, 14:30

Oferim servicii diverse de la identificarea problemelor la autoturism si estimarea costurilor, pana la solutionarea aspectelor legate de intretinere si mecanica auto. Totodata, va stam la dispozitie si cu o gama larga de piese auto de la diversi producatori, livrate rapid si la cele mai convenabile..
 • Service auto
Vezi pagina: F5Auto Service
Sector 3, 23 nov, 14:15

Echipa de profesionisti Pitcar te ajuta cu identificarea si remedierea oricarei probleme auto ai avea. Lucrari executate rapid fara rabat de la calitate dar si cu garantie de 90 zile
 • Service auto
Vezi pagina: Pitcar
Sector 2, 23 nov, 13:55

Oferim servicii de tinichigerie, vopsitorie si mecanica cu personal de inalta calificare si experienta vasta. Lucrarile sunt efectuate in timp optim si au garantie conform legilor in vigoare.Proprietarii pot monitoriza efectuarea reparatiilor in timp real.
 • Service auto
Vezi pagina: Mavis Auto
Sector 3, 23 nov, 13:25

Service auto multi marca unde se executa reparatii mecanice si electrice la standarde profesionale.
 • Service auto
Vezi pagina: Das Pro Expert Auto
Sector 3, 23 nov, 13:05

Servicii de mecanica, electrica, diagnoza si sudura aluminiu, inox si otel la pretul corect
 • Service auto
Vezi pagina: Est Garage
Sector 2, 23 nov, 12:35

Dom Auto este un service auto specializat din Bucuresti, ce dispune de un atelier dotat cu aparatura de ultima generatie si ofera o gama variata de servicii de intretinere, printre care, servicii de mecanica, diagnoza si nu numai. In ceea ce priveste personalul, trebuie sa stiti ca acesta este profe..
 • Service auto
Vezi pagina: Dom Auto
Sector 2, 23 nov, 12:00

La Service Auto ECHIPA M3 UNIC, tehnicienii nostri va recomanda doar reparatiile si piesele de care aveti stricta nevoie, pentru a mentine masina in parametrii, iar dvs decideti daca doriti sa mergeti mai departe.
 • Service auto
Vezi pagina: M3 Unic
Sector 6, 23 nov, 11:45

Mecanica generala; Diagnoza computerizata; Revizie ulei-filtre; Reconditionari turbine; Articulatii electroliza; Electrica; Vulcanizare; Aer conditionat / Freon; Tinichigerie; Vopsitorie
 • Service auto
Vezi pagina: Auto Hit Service
Sector 3, 23 nov, 11:15

Atelierul Autohut este un service auto din Bucuresti, autorizat RAR pentru a presta orice operatiune pentru orice marca auto. Infiintat in 2015 ca o extensie a magazinului online, in momentul de fata este dotat cu 5 posturi de lucru, stand de frana, echipamente si scule de ultima generatie care ne o..
 • Service auto
Vezi pagina: Atelierul Autohut
Sector 3, 23 nov, 11:00

Service auto