Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
93.900 €
Bucuresti 22 Mar 10:42
...
114.000 €
Bucuresti 21 Mar 10:55

Anunt inactiv

Baneasa, sector 1, sos. Straulesti, 29A

148.500 €

Baneasa, sector 1, sos. Straulesti, 29A

148.500 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp An 2022 Decomandat
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Termopan Usa metalica
Descriere
Escape Residence ap. 2 cam., dec., in imobil aflat in constr. P+7, sc 60 mp, et. p/7, bucatarie deschisa cu zona de dining integrata in living, terasa 7 mp, finisaje premium, ct. Pretul afisat nu include TVA,
Detalii suplimentare
Escape Residence este situat in cartierul Straulesti, la granita dintre o zona linistita si verde, unde te poti bucura de intimitate, si punctele de interes ale orasului.
La Escape, esti inconjurat de posibilitati multiple de petrecere a timpului liber, pentru ca ai la indemana o multime de facilitati dedicate, precum zone de recreere si exercitiu fizic, sali de sport sau terenuri de tenis, magazine, zone de promenada, cel mai mare parc din Bucuresti, Lacul Baneasa si multe altele.
Escape Residence dispune de 148 unitati de apartamente, configurate in peste 20 de tipuri, care sa vina in intampinarea familiilor, a cuplurilor sau a persoanelor singure, in functie de stilul lor de viata. Apartamentele au 2-4 camere.
Finisaje premium, spatii verzi, acces securizat, 159 locuri de parcare supraterane si subterane, facilitati urbane, spatii de depozitare
Finisaje premium
Dupa modelul standardelor occidentale, toate apartamentele sunt prevazute cu sisteme moderne pentru casa, materiale de ultima generatie, finisaje de inalta calitate si echipamente performante de la cei mai buni producatori.
Apartamente modulate inteligent
Incalzire in pardoseala
Parchet triplustratificat
Tamplarie din aluminiu
Parcare si depozitare
Toti locatarii se bucura de loc de parcare suprateran sau subteran, daca opteaza pentru aceasta facilitate. Complexul rezidential dispune de un total de 159 de locuri de parcare si 49 de boxe de depozitare.
Nivel -1 111 locuri
Parter 48 locuri
12 locuri acoperite la parter
49 de boxe de depozitare
5.017 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 10 Aug 23 08:05
Statii metrou
Metrou Jiului ieșirea B 31 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv