sausau

Harta Adauga

Locuri de munca | Cereri munca - 8 anunturi

caut sa ma angajez paznic sau incarcator descarcator, de noapte, o noapte lucrata si una libera, oriunde in Bucuresti, Ilfov; pot lucra 8, 10 sau 12 ore.
Bucuresti, azi, 11:45

oferim servicii de contabilitate completa pentru firme mici si mijlocii, asociatii, PFA, cabinete sa. Pret negociabil
Bucuresti, azi, 11:32

Caut loc de munca part-time cu plata la zi. Am mai lucrat in domenii ca: menajera, bona, promovare produse, impartit pliante, bucatarie, spalat vase ospatarie, ingrijit batrani. Invatrepede, ma integrez usor sunt sociabila si de incredere. Am cunostinte in agenttie imobiala, ma descurc la preluat co..
Bucuresti, 30 mar, 20:09

cautam lucrari. Executam zugraveli, glet, vinarom, instalati sanitare si electrice montez: gresie, faianta, parchet rigips, ofer si rog seriozitate;
Bucuresti, 30 mar, 15:25

cunoscator Autocad, autorizat ISCIR, cu experienta in traduceri tehnice din engleza, ofertare si management de productie doresc angajare full time.
Bucuresti, 30 mar, 06:45

Ofer servicii de curatenie pentru familii sau birouri, part time, nefumatoare, cu experienta in domeniu. Rog seriozitate.
Bucuresti, 28 mar, 15:47

Echipa serioasa formata din 5 persoane cu experienta in domeniu, cauta colaborare pe mp pe partea ce tine de zugraveala. Pentru oferta de pret nu ezitati sa ma contactati;
Bucuresti, 27 mar, 17:01

Cautam persoane dinamice si dornice sa lucreze intr-un mediu curat si sa faca parte dintr-o echipa competitiva. Oferim pachet salarial atractiv si program flexibil. Detalii legate de acest loc de munca se obtin in cadrul unui interviu ce va avea loc in statia OMV. Adresa statiei: Soseaua Oltenitei, ..
Bucuresti, 26 mar, 06:15