sausau

Harta Adauga

Locuri de munca | Oferte part time - 91 anunturi

camin de batrani situat in Mogosoaia angajam infirmiera contract de munca 8 ore program ture de 24/48 de ore, salariu 2200ron/luna. Solicitam si oferim seriozitate;
Mogosoaia, azi, 18:48

in zona Piata Presei Libere cu domiciliul in zona, de preferinta pensionar.
Vezi pagina: Casa Deco
Bucuresti, azi, 11:50

pentru restaurant cu delivery. Locatia se afla in sector 6, Drumul Taberei. Segmentele vizate sunt: aragaz, gratar si paneuri. Abilitati cerute: transare carne, stapanire gratar, aragaz si friteoza, disciplina si dexteritate, spirit de echipa. Oferta de lucru: salariul este de 3.000 Ron. Masa si t..
Bucuresti, azi, 10:40

studenta la zi pentru servicii medicale. CV cu poze pe Whatsapp sau contact
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, azi, 19:55

abordabila, aspect fizic placut, pentru manager tanar, domna sau domnisoara, open minded, cu sau fara experienta, program flexibil 2-3 ore saptamanal.Salar atractiv. Cv+foto pe adicorado@yahoo.com
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, azi, 19:45

Angajam contabil intern la nivel de bilant, cu prezenta redusa la sediul nostru. Acceptam si incheierea unui contract de prestari servicii de contabilitate, cu prelucrarea documentelor la sediul nostru.
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, azi, 19:35

Ai 5000 ron garantat in primele 3 luni. Alege sa lucrezi intr-una din cele 20 de locatii. Comision pana la 75% in studio si 95 % acasa. Alege sa fii fericita si independenta financiar in fiecare zi. Cu ajutorul echipei noastre, care se implica 100%, poti ajunge sa ai o viata asa cum ti-o doresti, l..
Bucuresti, azi, 15:55

tanara pentru un apartament, doreste un domn singur, program flexibil salariu f bun plus bonusuri, urgent.
Bucuresti, azi, 08:20

EMY Models & IAN Events cauta fete pentru noua baza de date din Romania, sedinte foto, sampling, hostesse, evenimente fashion & music, reclame, videoclipuri muzicale, animatoare.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, ieri, 21:55

Restaurant TARG Vitan angajez femeie de serviciu pt sambata si duminica, program 06 -18. Rog seriozitate,
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, ieri, 16:04

Berarie din Centrul Vechi angajeaza ajutor de bucatar. Program de lucru: Duminica, Luni si Joi: Duminica - 11:30-00:00. Luni - 14:30-00:00. Joi - 14:30-00:00. Telefon,
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, ieri, 15:57

Angajez tanara deshisa si modesta ca secretara personala 3-4 zile/ sapt sau de noapte. Preferabil studenta. Obligatoriu serioasa, f. placuta, deschisa, f. discreta si de incredere.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, ieri, 12:45

Cautam om pt rearatii generale in special sa fie expert in reparatii pereti glet vinarom. Plus schimbat baterie chiuveta schimbat un butuc Zona Vitan vis a vis Auchan. Program 5 h/ zi Duminica liber, este vorba de o pensiune.
Bucuresti, azi, 13:40

esti ajutor de bucatar si vrei un program fix fara sa mai stai pana la ultimul client? Restaurant romanesc cu linie de servire. Mall Baneasa, Promenada si Vitan.
Bucuresti, azi, 13:10

director firma internationala tanar 52 ani, cauta model ca asistenta personala, 3 ore / sapt Bucuresti, exclus escorte profi, posibil plata in avans, prezentare si poze la mail miguelvladone@yahoo.com
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, azi, 10:15

Angajam secretara cu experienta pentru preluarea si gestionarea comenzilor telefonice si e-mailuri, precum si evidenta lucrarilor. Societatea se ocupa cu confectionarea si vanzarea rulourilor transparente si copertine pentru terase si foisoare. Rog CV la adresa de e-mail: office.copertine@gmail.co..
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, azi, 07:20

pentru om de afaceri, matur. Sprijin material si profesional.
Bucuresti, ieri, 12:00

cautam fete pentru calendare si poze de mai multe feluri. Plata pe loc la casting. De la 400 la 700 ron pe sedinta. Suntem o firma cu capital strain, avem sediul in Bucuresti. Trimite 3 poze + tel.,
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, ieri, 11:56

cautam doamne mature pt poze de calendar. 1 ora sedinta 600 lei, zona Iancului. Trimite 3 poze
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, ieri, 11:55

Manager magnetic, atrag spre cooperare asistenta lasciva, fire deschisa, fara obligatii, educata, buna abilitati de manifestare ca calitatilor latente individuale, constitutie armonioasa.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, ieri, 10:40

Angajam bucatareasa pt. camin batrani in Bucuresti sector 2. Program 8-17 de luni pana vineri.
Bucuresti, ieri, 09:36

Calificare la locul de munca in meseria confectioner montator produse lemn (echipamente sport, casute, terase, etc). Aptitudini tehnice. Eventual permis cat. B. Sect.1. Disponibilitate la deplasari in tara.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, azi, 01:15

cautam modele feminine curajoase pentru fotografie artistica in studio. Plata in ziua shooting-ului. Asteptam poze recente pe whatsapp sau mail, experienta nu este necesara, orice varsta.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, ieri, 04:55

1.800 Lei
Caut doamna pentru curatenie, gatit si calcat, experienta in domeniu, gospodina in putere, casa in zona Prelungirea Ghencea, program 5-6 ore /zi, 5 zile pe saptamana. Salariu 1800 lei. Se poate discuta si variante de 2, 3 sau 4 zile (luni-joi) / saptamana.
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, 25 sep, 21:40

Caut menajera pentru o singura persoana pentru gatit, curatenie etc, la vila, zona Arcul de Triumf, str. Aviator Sanatescu 52. Ofer 2.500 roni. Sunati dupa ora 16, Mobil.
Bucuresti, 25 sep, 21:07

Necesar permis cat. B; persoana dedicata, atenta la detalii si responsabila; punctualitate si capacitate de lucru in echipa; locatie ultra-centrala; program flexibil; plata la zi; acceptam pensionari
Bucuresti, 25 sep, 19:19

Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" organizeaza selectie pentru incadrarea unui post de asistent medical. Conditii: -absolvent al studiilor de specialitate; -vechime in functii de asistent medical: min. 10 ani. Persoanele interesate pot avea inclusiv calitatea de pensionari. Rel. la tel.,..
Bucuresti, 25 sep, 18:26

Cautam doamne sau domnisoare pentru diverse proiecte foto sau video. Contract si plata pe loc. Trimiteti 2-3 poze recente si nr de telefon.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 25 sep, 17:30

Angajam personal pt curatenie magazine Lidl zona Militari, Berceni si Pantelimon. Program 2 ore/zi.
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, 25 sep, 17:17

Cautam persoane serioase care se bazeaza pe un loc de munca stabil pentru postul de asistent bucatar. Dorim urmatoarele calitati: preferabil nefumator, organizat, experiente minime in bucatarie.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 25 sep, 17:15

pentru Mall Vivo Constanta, program 4 ore/zi, in intervalul orar 7.00-11.00, oferim salariu si tichete de masa
 • Pot aplica studenti: nu
Constanta, 25 sep, 15:55

Sc. DIP IMPEX SRL cu sediul in Buc .Bd.Theodor Pallady (IOR 2) angajeaza muncitor calificat pentru masina de rectificat plan, rotund si masina de ascutit scule. Se accepta si pensionar;
Bucuresti, 25 sep, 15:40

Aspect fizic placut, disponibila, experienta nu este necesara, program flexibil, o zi pe saptamana, salariu avantajos, rog descriere cu foto si telefon / whatsapp pt contact. 100 eur / zi
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 25 sep, 13:20

Angajez femeie de serviciu cu experienta, pentru curatenie casa si birouri. Ce vei face: - menaj complet casa in cartier Domenii; - curatenie birouri in Piata Victoriei; Program: - 4 zile /sapt.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 25 sep, 13:10

Angajez femeie cu experienta in ingrijirea batranilor, nefumatoare pentru ingrijirea unei doamne care poarta pampers, este slabuta si se deplaseaza cu cadrul. Ce vei face: menaj complet, gatit la doua zile pentru o singura persoana si asigurarea igienei corporale zilnice. Program: de luni pana samba..
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, 25 sep, 12:45

langa magazinul Hornbach, personal curatenie (doamna) cu experienta, pentru curatenie birouri. Program de lucru, luni - vineri/ 4 ore, interval orar 06.00 – 10.00. Salariul net 850 ron,
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 25 sep, 10:02

Angajez geometrist service auto sector 1,
Bucuresti, 25 sep, 03:40

Asistenta personala frumoasa, educata pentru o persoana cu aceleasi calitati. Program lejer 2 - 4 ore pe saptamana, plata la zi, foarte atractiva. Detalii pe whatsapp. Rog poze si seriozitate.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 25 sep, 00:12

Agentie turism asistent manager cu si fara experienta. Hotel Predeal, Poiana Brasov. Rog CV
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 25 sep, 00:00

experienta in domeniu, gospodina in putere, program 4 ore / zi de la 10 la 14, interviu l-v ora 12:00 -13:00 pe Calea Serban-Voda nr. 22-24, sector 4, exista si varianta de 2 ore/ zi salariu 600 lei
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, 24 sep, 22:39

eleva/ studenta, aspect fizic placut, pentru colaborare termen lung, fara experienta, program flexibil 2-4 ore saptamana. Nu trimiteti mesaj aici. Rog foto si descriere pe mail
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 24 sep, 21:35

Familie serioasa angajam menajera, zona Baneasa, pentru o casa cu 5 camere si 3 bai (mici). Atributii: menaj si calcat, program 8 ore, o zi pe saptamana, 150 de lei/ zi.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 24 sep, 18:55

pentru afacerist dragut, generos, simpatic, caut studenta, debutanta frumoasa, placuta, dezinhibata 3-4 ore sapt. Plata la zi, punctual si serios, locuinta lux.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 24 sep, 18:32

Persoana pentru activitati de furajare, curatenie si adapare porumbei. Locatia se afla in Voluntari, jud Ilfov. Persoana va veni ocazional.
Voluntari, 24 sep, 18:04

Salon central situat in apropiere de Universitate, inchiriaza cabinet cosmetica la un pret avantajos sau ofera colaborarela la procent. Program salon 9-21, duminica liber. Pentru mai multe detalii:
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, 24 sep, 17:35

Angajez agent de vanzari, director de vanzari. Detalii la numarul de telefon
Bucuresti, 24 sep, 17:20

pentru curatenie o data pe saptamana, vinerea Piata Romana;
Bucuresti, 24 sep, 14:20

angajam personal exclusiv feminin pentru colaborare redare imagine/video si conversatii online. Salariu garantat 6153 Lei+60% procent. Tunafets-kaddy.com
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 24 sep, 13:48

Angajam personal curatenie cu carte de munca, program 4 ore, pentru curatenie in magazine de imbracaminte din mall-uri: Mall Veranda, Iris Titan, Plaza Militari, Militari Shopping,
Bucuresti, 24 sep, 12:33

Angajam cu contract de munca 3 ore/ zi, femeie de serviciu pentru magazin de imbracaminte situat in Hello Shopping Park. Relatii la tel
Bacau, 24 sep, 12:31

Firma administrare imobile angajeaza casier pentru asociatii de proprietari.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 24 sep, 11:40

doamna serioasa pentru curatenie in cladire de birouri, program 06.00 - 09.00, 4 zile pe saptamana, in zona Hornbach Militari. Oferim loc de munca pe termen lung, salariu atractiv si bonuri de masa
 • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, 24 sep, 10:43

pentru persoana in varsta femeie. Se lucreaza 15 zile, noapte/luna. Salariu atractiv. Andreea
Bujoreni, 24 sep, 10:30

monitorizare magazin online, adaugare produse, prelucrare fotografii, actualizare/ adaugare descrieri, realizare bannere pentru prezentarea promotiilor actuale, adaugare/ modificare preturi,
Bucuresti, 24 sep, 09:40

Intretinerea curateniei, calcat, full time. Este importanta experienta pe o pozitie similara. Reprezinta un avantaj daca a lucrat in hotel. Casa este locuita de doua persoane. Se face carte de munca
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 24 sep, 09:18

persoane dinamice, fete sau baieti, minim 18 ani pentru activitate de promovare, impartit pliante. Program flexibil, 4 ore pe zi. Bonusuri consistente; 12-15 lei/ora, 4-6 ore/zi, 6 zile /saptamana.
Bucuresti, 23 sep, 21:00

aspect fizic placut, pozitiva, sociabila, cu sau fara experienta, program flexibil 2-3 ore pe saptamana, salariu avantajos, rog descriere cu foto pe whatsapp
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 23 sep, 17:26

Doamna, domnisoara cu aspect fizic placut, discreta, dezinvolta. Program flexibil cateva ore pe saptamana, experienta nu este necesara. Detalii pe whatsapp.
 • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 23 sep, 17:20

zona metrou Jiului, Bucurestii Noi, angajam femeie pentru portionat si ambalat produse de patiserie sau brutarie. Program de lucru 8 ore tura de noapte 22-06, 5 zile pe saptamana. Salariu net 2.000 lei.
Bucuresti, 23 sep, 16:51