sausau

Harta Adauga

Prestari servicii | Servicii diverse - 275 anunturi

am revenit in zona cu poze noi si facute in locatie, matura 34 ani, 58 kg, 1.70, te astept la un masaj pe tine domn generos.
Bucuresti, azi, 16:53

ofer servicii de masaj total, locatie curata si usor accesibila, sunt singura in locatie, discretie maxima, pun pret pe igiena .Program de la 11 pana la 23, max 24. Pentru mai multe detalii astept tel. tau.
Bucuresti, azi, 16:51

Tanara, educata, dinamica, fara inhibitii, deschisa la fantezii, te astept la mine in locatie sa ne relaxam. Ofer servicii de top si de calitate. Suna-ma
Bucuresti, azi, 16:48

Nu primesc pe oricine. Zona Titulescu, 45 ani ofer masaj doar celor care vor acum nu peste x ore, doar domni foarte educati. Sunt o persoana educata, nu pe gustul tuturor
Bucuresti, azi, 16:55

Ana sunt am 20 de ani si te invit la mine in locatie pentru a avea parte de momente de relaxare si liniste. Pozele imi apartin, te astept cu drag. Mai multe detalii la telefon.
Bucuresti, azi, 16:13

44 de ani, ofer masaj de relaxare domnilor manierati. Singura in locatie, discretie maxima, pentru mai multe detalii contactati-ma telefonic. Zona Obor,
Bucuresti, azi, 16:05

ofera masaj de relaxare, cervical, lombar. pt. domnii care sunt interesati, sunati cu incredere. Masaj placut si relaxant;
Bucuresti, azi, 13:40

Buna sunt o doamna discreta, curata cu bun simt, ofer masaj de relaxare si diverse tipuri de masaj. Astept domni manierati.
Bucuresti, azi, 16:45

cosmeticiana ofer masaj relaxare, manual, pietre vulcanice, laser, program 10:00-20:00, 60 min./ 150 lei sau 30 min./ 70 lei. Locatie Drumul Taberei
Bucuresti, azi, 16:42

Amalia 37 de ani sunt o fire sociabila si te invit antr o locatie curata si discreta pt ati oferi un masaj de cea mai buna calitate.
Bucuresti, azi, 16:41

Sunt o tipa tanara, frumoasa, slim si sociabila, te invit sa te delectezi cu un masaj.
Bucuresti, azi, 16:35

Buna, sunt Lavinia te astept la mine, locatie noua pentru masaj deosebit in compania unei fete dragute, manierata si plina de surprize. Pentru mai multe detalii la telefon.
Bucuresti, azi, 16:35

D-na 38 cu forme ofer masaj de relaxare intr-o locatie curata si discreta, poze reale 100%. Zona Pantelimon, Delfinului.
Bucuresti, azi, 13:31

Andreea te astept in locatia mea intr-un ambient placut pentru un masaj de relaxare, singura in locatie, poze reale 100%, mai multe detalii la tel Rond Alba Iulia. Mall Vitan,
Bucuresti, azi, 13:25

100 Lei
blonda, matura, eleganta, ofer masaj de relaxare totala si tonifiere la domiciliul meu, servicii de calitate, singura in locatie, poze reale 100 %. Bd. Dimitrie Cantemir, Budapesta, Tineretului,
Bucuresti, azi, 13:25

Ana, 20 ani, te invit in compania mea pentru un masaj de relaxare si multe alte fantezii, discretie si igiena maxima, poze reale, mai multe detalii tel.
Bucuresti, azi, 12:32

Bulevardul Dacia sunt o bruneta reala, ofer masaj de relaxare in locatia mea curata si discreta. Pentru mai multe detalii ma poti contacta non stop.
Bucuresti, azi, 16:35

Buna eu sunt Diana am 22 ani si sunt o bruneta simpatica si jucausa cat se poate de reala. Te invit in locatia mea pentru a-ti satisface toate fanteziile si pentru a te relaxa cu un masaj profesional.
Bucuresti, azi, 16:31

Blonda inalta slabuta te astept in in locatie discreta si intima sa ne distram dupa pofta inimi tale, iti ofer un serviciu de top, ma gasesti la Zepter Unirii. Te astept sa petrecem clipe de neuitat.
Bucuresti, azi, 16:29

sunt o fata cu bune maniere, curata si foarte rabdatoare, te astept la mine intr-o locatie discreta pentru un moment de relaxare absolut. Pentru detalii, suna-ma. Nu raspund la nr. privat. Nu primesc persoane in stare de ebrietate. Poze 100% reale
Bucuresti, azi, 16:28

Buna, numele meu este Mari, am 29 de ani, sunt o fire sociabila si te invit intr-o locatie curata si discreta pt a-ti oferi un masaj de cea mai buna calitate. Te astept cu drag.
Bucuresti, azi, 16:25

ofera masaj de relaxare: cervical, lombar, reflexoterapie, se lucreaza si disfunctia erectila. Masajul este placut si relaxant. Va asteptam cu drag
Bucuresti, azi, 11:41

doamna cu experienta te astept cu drag pt. momente de rasfat in doi care te vor face sa te intorci cu placere. Numai la domiciliul meu, program 8-22, nu raspund la mesaje
Bucuresti, azi, 11:10

matura, 40+ de ani. Daca doresti o zi energica te astept la mine sa petreci momente de neuitat. Te asigur ca vei reveni, suna-ma, zona Titulescu intersectie cu Banu Manta
Bucuresti, azi, 10:50

100 Lei
40+ ani, doresti o zi energica te astept la mine pentru un masaj de relaxare si tonifiere, zona Titulescu, intersectie cu Banu Manta
Bucuresti, azi, 10:25

ofer masaj de relaxare la domiciliul meu discretie seriozitate poze reale 30 ani Dristor, Kaufland Mihai Bravu
Bucuresti, azi, 16:22

buna, sunt bruneta draguta si atenta la dorintele tale iti ofer clipe de neuitat, masaj, alaturi de mine, zona Unirii bloc Zepter.
Bucuresti, azi, 16:20

buna, numele meu este Ana, te astept la un masaj de calitate, in adevaratul sens al cuvantului. Poze reale si recente din locatie. Eroii Revolutiei.
Bucuresti, azi, 16:16

Dana ofer masaj de relaxare, pentru detaliile unui masaj de neuitat suna-ma.
Bucuresti, azi, 16:14

blonda, 1.60 m, 50 kg, ochi verzi, 35 de ani, discreta, te astept la mine acasa pt. un masaj relaxant si revigorant. Astept telefonul tau pt. mai multe detalii, am revenit. Adela. Bulevardul Dacia.
Bucuresti, azi, 16:14

nou, Dristor. Locatie noua, curat, discret, singura. Poze reale, servicii de masaj, suna pentru detalii despre anunt, locatie, pret
Bucuresti, azi, 10:21

19 ani, 1.70, 50 kg, te invit in compania mea pentru un masaj de relaxare si tonifiere, discretie si igiena maxima, zona policlinica Titan, mai multe detalii tel.
Bucuresti, azi, 10:17

ofer masaj de relaxare, cervical, lombar, pentru domnii care sunt interesati. Sunati cu incredere. Masaj placut si relaxant.
Bucuresti, azi, 10:05

masaj de relaxare, te astept, igiena, discretie, fara graba, detalii la tel.,
Bucuresti, azi, 09:55

miniona matura, roscata, ofer masaj total 70, de relaxare la domiciliul meu, ambient placut, A C discretie totala ora, detalii tel.
Bucuresti, azi, 16:13

(Dristor 2) Mica, creata si frumoasa te astept la mine acasa. Vino in compania mea sa iti inveselesc ziua. Esti barbat adevarat, curios si nu ai incercat, suna la numarul afisat
Bucuresti, azi, 16:13

60 Lei
sunt Carina, o domnisoara de 22 ani, 1.80 inaltime, 60 kg, noua in zona. Te astept la mine pentru un masaj de relaxare mai multe detalii la tel. Poze reale 100%
Bucuresti, azi, 16:09

Te astept sa te rasfat cu un service de top, te astept sa ne cunoastem in locatia mea discreta si curata. Nu sunt grabita, asa ca poti sa suni sa vii cat mai repede.
Bucuresti, azi, 16:08

Program 14-22. Hai sa ne jucam, jucausa, matura finuta, ofer masaj de prostata de relaxare, locatie discreta, lux, rond Piata Alba Iulia. Mai multe detalii la tel. Vino sa te fac fericit.
Bucuresti, azi, 16:06

calma si rabdatoare, singura in locatie ofer masaj de relaxare la domiciliul meu nu raspund la ms poze reale. Militari
Bucuresti, azi, 09:31

noua in zona 30 ani, 1.65, 45 kg te invit in compania mea pentru un masaj total si multe alte fantezii, discretie si igiena maxima, mai multe detali tel., zona poniclinica Titan.
Bucuresti, azi, 09:22

D-na 38 cu forme ofer masaj de relaxare intr-o locatie curata si discreta, poze reale 100%. Zona Pantelimon, Delfinului.
Bucuresti, azi, 09:22

Baneasa, DN 1, Aviatiei. Masaj terapeutic, limfatic, reflexoterapie, somatic, kinetoterapie, imbinarea tehnicilor pt. relaxarea tuturor grupelor de muschi. Program l-v 08-20, s-d 08-18.00,
Bucuresti, azi, 15:58

46+ de ani, te astept in locatia mea pentru un masaj de relaxare totala, fara graba, discretie garantata, pentru detalii astept apelul tau. Poze reale 100%.
Bucuresti, azi, 15:55

noua in zon KFC iti ofer masaj relaxare la domiciliul meu, discretie si seriozitate, singura, KFC Mihai Bravu
Bucuresti, azi, 15:49

noua in loc te astept la un masaj total loc noua, discretia si intimitatea garantata din partea mea, loc Piata Muncii, bloc BCR, mai multe det la tel. Se poate si la tel.
Bucuresti, azi, 15:39

Buna, sunt o domnisoara deschisa sl comunicativa. In prezenta mea te vei simti bine si masajul pe care ti-l ofer te va revigora. Daca vrei sa te convingi pune mana si apeleaza-ma. Zona Piata Muncii, BCR.
Bucuresti, azi, 15:36

Buna dragul meu, sunt o fata cu pielea catifelata si bronzata, te astept intr-un cadru intim la un masaj de relaxare, unde vei avea parte de toata atentia cuvenita.
Bucuresti, azi, 15:36

Buna, eu sunt Adina, o bruneta draguta si rabdatoare. Te astept in dormitorul meu pentru a iti oferi masaj si a te face sa uiti pentru cateva clipe de stresul zilnic.
Bucuresti, azi, 15:35

ofer masaj de calitate, domnilor generosi si cu bun simt, sunt o fire calda si cu zambetul pe buze, vino sa te relaxezi, dragul meu, fara graba.
Bucuresti, azi, 15:34

80 lei, Alexandra 26 ani, Domnisoara curata, sunt pasionala, considera ca putem fi buni amici, iti ofer fara graba, servicii frumoase de relaxare si satisfactie, masaj cum iti place,
Bucuresti, azi, 15:34

blonda deschisa si fara inhibiti. Te astept sa petreci momentele pe care le doresti cu mine. Masajul total e unu de calitate zona BCR discretie, intimitate, zona Piata Muncii cu Calarasi bl BCR
Bucuresti, azi, 15:33

Langa Sala Palatului si Calea Victoriei. Blonda, ochi albastri, 44 ani. Speak english. Singura, ambient curat. Numai pt domni care agreaza doamnele plinute, dar cu forme placute.
Bucuresti, azi, 15:29

34 de ani, experienta, atestat, ofer masaj de relaxare profesional, masaj cervical, lombar, capilar, masajul se face pe masa de masaj, locatie centrala, discretie, conditii, foto reale si recente,
Bucuresti, azi, 15:29

buna sunt Marya, ofer masaj de relaxare domniilor cu bune maniere singura in locatie te astept cu un tele, pt detalii suna-ma nu rasp la masaj.
Bucuresti, azi, 15:28

buna eu sunt Diana am 22 ani si sunt o fata dulce si sociabila, deschisa provocarilor tale. Te invit in locatia mea pentru a te relaxa cu un masaj de calitate si a petrece alaturi de mine clipe frumoase si de neuitat.
Bucuresti, azi, 15:27

facut pe masa de masaj la domiciliu meu. Locatie Bd Burebista;
Bucuresti, azi, 15:19

Te astept la un masaj de relaxare sa petrecem clipe magice, igiena si seriozitatea ma caracterizeaza, poze reale
Bucuresti, azi, 15:16

100 Lei
doamna matura 40 +, cu experienta te astept cu drag pt. un masaj de relaxare sa te simti mai bine in zilele stresante, zona Titulescu, intersectie cu Banu Manta
Bucuresti, azi, 15:12

sunt o fata draguta si educata. Am 22 de ani, 1,80 inaltime si 60 kg. Prestez servicii de relaxare domnilor generosi si cu bun simt. Mai multe detalii la tel
Bucuresti, azi, 15:09

Dristor Kaufland eleganta si discreta, ofer masaj de relaxare, mai multe detalii despre anunt la telefon, locuiesc singura.
Bucuresti, azi, 15:02

Muncii, (Calea calarasilor) Buna, sunt o fata calma si cu mult bun simt. Te astept la mine pentru a te duce pe culmile placerii.
Bucuresti, azi, 15:01

Roscata doamna matura ofer masaj total 70 de relaxare la domiciliul meu, ambient placut, ac discretie totala, detalii tel. zona Budapesta Cantemir. Tineretului
Bucuresti, azi, 14:57

tandra, finuta, ofer masaj de relaxare la domiciliu meu, zona metrou, Piata Romana
Bucuresti, azi, 14:49

ofer clipe de neuitat domnilor generosi, masaj de relaxare, zona Bulevardul Dacia, noua in zona
Bucuresti, azi, 14:48

Doamna matura cu forme, te astept pe tine domn finut la un masaj de relaxare bine meritat, ma implic, pretind si ofer respect, locatie curata si discreta, anunt doar pt domnii seriosi!
Bucuresti, azi, 14:41

ofer masaj de relaxare, tonifiere si intretinere corporala d-lor, central.
Bucuresti, azi, 14:39

noua in zona ta ofer masaj la mine acasa de relaxare poze reale 30 ani zona Dristor Kaufland Mihai Bravu
Bucuresti, azi, 14:32

Buna sunt o fire sociabila si te invit intr-o locatie curata si discreta pt a-ti oferi un masaj de cea mai buna calitate. Poze reale 100%.
Bucuresti, azi, 14:28