Harta Adauga

Categorii

Contur corporal

Abdominoplastia
         Toti ne dorim un abdomen plat, fara depozite de grasime, cu aspect tanar; din nefericire varsta, nasterile, lipsa de exercitiu fizic si cresterea in greutate sunt inamici foarte puternici. Abdominoplastia este o excelenta  operatie esteti..
Lipoaspiratia
Este o operatie estetica destinata modificarii conturului corporal prin indepartarea depozitelor adipoase subcutane. Se realizeaza cu ajutorul unor canule metalice subtiri care se introduc sub piele prin incizii de doar cativa milimetri. In tehnica pe care o foloseste dr. Angela Petre - vibrolip..
Lipoaspiratia secundara
Cand lipoaspiratia este efectuata agresiv, fara simt estetic sau stapanire perfecta a tehnicii, rezultatele pot fi neatragatoare si foarte dezamagitoare pentru pacient.   Problemele estetice ramase dupa liposuctie pot fi: asimetrii, depresiuni sau supradenivelari pe ariile aspirate, pie..
Liftingul de coapse
Este o operatie care se adreseaza cel mai frecvent pacientilor care au pierdut extrem de mult in greutate, natural sau dupa chirurgie bariatrica si mai rar acelora care din cauza varstei prezinta piele in exces, cu elasticitate scazuta. In unele cazuri, excesul cutanat creeaza  nu doar prob..
Liftingul de brate
  Datorita inaintarii in varsta sau pierderii masive in greutate poate aparea un exces de piele la nivelul bratelor. Din pacate, exercitiile fizice reusesc sa mareasca tonusul muscular in aceasta zona dar asupra pielii care atarna nu au niciun efect. In aceste cazuri, liftingul bratelor (b..
Lifting corporal
  Chirurgia bariatrica sau bypass-ul gastric pot avea un succes extraordinar in a ajuta pacientii cu obezitate morbida sa slabeasca. Dupa interventia chirurgicala pacientii pierd in greutate semnificativ, au o mobilitate clar imbunatatita, prezinta un risc diminuat de dezvoltare a complica..
Marirea de gambe
Marirea de gambe cu implante de silicon este o interventie de chirurgie estetica care imbunatateste aspectul gambelor, creand un aspect mai bine proportionat, in armonie cu restul corpului.Daca sunteti nemultumiti de volumul sau forma gambelor indiferent de cat de mult sport ati face, implantele..
Marirea de fese
Pentru realizarea maririi feselor se pot folosi doua operatii estetice:   cu micro grefe de grasime, procedeu cunoscut sub numele de lifting brazilian al feselor cu implante de silicon Marirea de fese cu grasime   Se poate realiza la pacientii care au grasime in plus la nivelul alt..
Six Pack Lipoaspiratia
  Ar fi grozav daca ati putea merge la piscina sau la plaja aratand un abdomen conturat six-pack chiar daca nenumaratele ore de exercitiu la sala nu si-au facut efectul si n-au indepartat in totalitate depozitele de grasime care va acopera musculatura abdominala? Pentru acei dintre dumneav..
Chirurgia dupa graviditate
  Dupa ce ati avut copiii, acestia au devenit viata dumneavoastra. Sunt bucuria, fericirea si tot ce aveti mai de pret dar urmele pe care le-au lasat pe corpul dumneavoastra nu pot trece neobservate. Sanii lasati si plini de vergeturi, abdomenul flasc, cu depozite de grasime care refuza sa..

Contact

Adresa: 
Str.Frumoasa, nr.54,sector 1, Bucuresti
Telefon: 
0723.240.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.drangelapetre.ro