Harta Adauga

Categorii

Chirurgie faciala

Liftingul facial
Stresul de zi cu zi, gravitatia, expunerea la soare sunt doar cativa dintre factorii care isi lasa amprenta pe fetele noastre odata cu trecerea timpului. Progresiv isi fac aparitia ridurile, santurile nazolabiale adancite, depunerile de grasime sub barbie si pielea flasca pe gat.   Liftin..
Liftingul gatului
  Pielea gatului poate fi afectata de imbatranire sau de scaderea in greutate mai rapid decat pielea fetei. Odata cu procesul de imbatranire a pielii, musculatura isi pierde tonusul si duce la aparitia unor benzi longitudinale inestetice.Liftingul gatului este o procedura chirurgicala care..
Lipoaspiratia cervicala
Este o interventie chirurgicala adresata pacientilor care prezinta depozite de grasime si un mic exces de piele in regiunea submandibulara si pe fata anterioara a gatului. Grasimea se scoate cu ajutorul unei canule foarte fine, printr-o incizie de 3 mm plasata sub barbie si care ulterior va de..
Blefaroplastia
Ochii reprezinta cele mai importante elemente ale fetei iar cand interactionam cu cei din jurul nostru, contactul vizual este poate cea mai puternica modalitate de a ne exprima. Ochii stralucitori, larg deschisi confera vitalitate si tinerete chipului iar pleoapele grele prin excesul de piele si..
Lipofilling
Pierderea volumelor faciale, alaturi de pierderea elasticitatii si ridarea pielii sunt fenomene normale in cadrul procesului de imbatranire. Pe masura ce imbatranim, pierderea de volum este din ce in ce mai vizibila in jurul ochilor si la nivelul obrajilor. Cu ajutorul unui lifting se poate crea..
Otoplastia
  Interventia chirurgicala pentru corectarea formei urechilor este cel mai frecvent practicata la copiii si adultii care au nevoie de reducerea dimensiunilor urechilor si de aducerea acestora intr-o pozitie mai apropiata de cap. De asemenea, se pot corecta urechile malformate, lobulii auri..
Marirea chirurgicala a buzelor
Se adreseaza pacientilor care doresc rezultate permanente sau acelora care nu au indicatii pentru marirea buzelor prin injectarea de substante de umplere.  In functie de particularitatile cazului si de dorinta pacientului, se pot realiza mai multe operatii estetice:   transfer de gr..
Marirea barbiei
Procedeul chirurgical se efectueaza pentru a corecta o barbie cu proiectie slaba datorata ereditatii, resorbtiei osoase in urma imbatranirii sau unor traumatisme faciale. In urma operatiei se obtine echilibrarea contururilor faciale si un aspect mai frumos al fetei ca intreg pentru ca de multe o..

Contact

Adresa: 
Str.Frumoasa, nr.54,sector 1, Bucuresti
Telefon: 
0723.240.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.drangelapetre.ro