Harta Adauga

Categorii

Biliard-Bowling

BIliard
IDM Club dispune de cele mai performante echipamente: 42 mese de biliard Brunswick Gold Crown IV.De peste 35 de ani, seria meselor de biliard Brunswick Gold Crown este renumita în lumea întreaga pentru calitatea si acuratetea sa. Brunswick Gold Crown IV este alegerea ideala pentru cei ma..
Bowling
De-a lungul ultimului secol, pasiunea companiei Brunswick pentru joc nu a slabit deloc. Este aproape imposibil sa vorbesti despre inceputurile bowling-ului fara sa vorbesti de Brunswick, jocul de bowling ca fiind legat de numele Brunswick. Fondatorul companiei Brunswick, John Moses Brunswick a jucat..
Tenis de masa
Suprafata de joc, din lemn, este laminata special pentru a o proteja impotriva zgarieturilor. Cadrul si picioarele din otel ii confera stabilitate si durabilitate pentru o perfecta mentinerea a calitatii jocului.Paletele de joc sunt palete de antrenament, cu fata lisa, avand control de 95%. Mingile,..
Snooker
Masa de snooker Riley Aristocrat Tournament este masa oficiala pentru Campionatele Mondiale si pentru competitiile profesionale peste tot în lume.Reprezinta vârful în clasamentul meselor de snooker. Stilul inegalabil si conditiile exceptionale de joc i-au câstigat înalt..
Dart's
IDM Club va pune la dispozitie 5 moderne aparate EURO-DART, pentru jocul de Dart. La fiecare aparat pot juca pâna la 8 persoane. Aveti optiunea de a alege din 28 de jocuri de Dart si puteti de asemenea juca pe echipe...

Contact

Adresa: 
Splaiul Independentei, Nr. 319B, Sector 6 (Vizavi de campusul studentesc Regie),
Telefon: 
021.316.10XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.idmclub.ro