Harta Adauga

Categorii

Fitness-Welness

Fitness
Fitness-ul poate fi descris ca acea conditie care ne ajuta sa aratam si sa ne simtim bine. Aceasta inseamna sa te poti baza pe corpul tau atunci cand ai nevoie, indiferent de ce faci.Oamenii care fac cu regularitate exercitii fizice sustin ca se simt mult mai bine. Pentru ca exercitiile diminueaza s..
Aerobic
Gimnastica aerobica presupune exercitii ritmice si sustinute, care solicita majoritatea grupelor de muschi. Termenul "aerobic" înseamna "cu oxigen". In timpul exercitiilor de aerobic, sistemul cardiovascular raspunde la nivelul crescut de efort fizic prin suplimentarea aportului de oxigen &ici..
Sauna
Dimensiuni: 14 x 6.5 m. Adancime: 1.43m la margine -1.53 m în centru. Temperatura: 26-27 grd.Celsius. Concentratia clorului: 1-3 ppm (conform standardelor Europene si nationale).Dotata cu cele mai moderne instalatii automate de mentinere a calitatii si a temperaturii apei, ea este recirculata ..
Cardio
Atunci când faceti exercitii fizice, inima dvs. bate mai repede pentru a compensa cererea de oxigen si sange a muschilor corpului. Cu cat activitatea este mai intensa, cu atat inima dvs. va bate mai repede.Aparatura cardio reprezinta cea mai moderna metoda de a face exercitii aerobice individu..
Jacuzzi
3 echipamente profesionale identice cu o capacitate de 8 persoane fiecare.Temperatura: 37-38 grd. Celsius. Concentratia clorului: 3-5 ppm (conform standardelor Europene si nationale), este de 3 ori mai mare decat în piscina, poate duce la decolorarea costumelor de baie viu colorate!în dr..
Ultraviolete
Echipamentul profesional utilizat, Dr.Kern, este de tipul "joasa presiune" cu proportia UVB/UVA=0.7 recomandat pentru ten sensibil. Exista tuburi cu proportia 1.3 si 2. Desi utilizarea acestora ar reduce de 2-3 ori timpul efectiv de stat in aparat, le consideram prea dure pentru aceasta etapa.Preocu..
Dusuri, vestiare
Cabine individuale de vestiar cu dusuri respecta intimitatea dumneavoastra înainte si dupa exercitii/sesiuni de terapie. O data intrat în cabina, usa se blocheaza si nimeni nu va poate deranja în timp ce faceti dus, va îmbracati sau va dezbracati..
Baie de aburi
Cand este vorba despre purificarea corpului, relaxare si eliminarea fortata a toxinelor, sauna scandinavica si baia de aburi (baia turceasca) sunt cele mai bune terapii folosite înca din antichitate.Intr-o sauna, aerul este fierbinte si uscat. Doar cateva minute petrecute in sauna sunt suficie..

Contact

Adresa: 
Splaiul Independentei, Nr. 319B, Sector 6 (Vizavi de campusul studentesc Regie),
Telefon: 
021.316.10XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.idmclub.ro