Harta Adauga

Categorii

Inchideri terase si balcoane

Sistemul Aura Plus
Izolare Termica si Fonica de Top Sistemul Aura Plus este proiectat pentru a oferi performanta termica si fonica net superioara fata de alte produse din aceeasi categorie. Sticla termopan de 30mm, formata din doua foi de geam de 4mm securizate, este conectata prin intermediul unei baghete din alumin..
Sistemul Sliding
Glisare Lina si Eficienta Sistemul Sliding va ofera o experienta de utilizare unica, datorita glisarii line si eficiente a panourilor de sticla. Acestea parcheaza una în spatele celeilalte, culisând pe o singura sina de 4 canale cu latimea de 12,5mm. Astfel, puteti deschide sau în..
Sistemul Ghilotina
VegaProd va prezinta sistemul Ghilotina – o solutie inovatoare care aduce eleganta si versatilitate în închiderea teraselor si balcoanelor. Cu actiune electrica si tehnologie de ultima generatie, sistemul Ghilotina reprezinta o alegere excelenta pentru a va bucura de confort si sig..
Sistemul Tiara
Va prezentam sistemul Tiara – o solutie inovatoare pentru închiderea teraselor si balcoanelor cu sticla securizata, care aduce eleganta si rafinament în spatiul dumneavoastra. Sticla Securizata de 10mm sau 8mm si Profile din Aluminiu Sistemul Tiara este conceput cu atentie la det..
Sistemul BKS si BKS-T
Sistemul BKS cu Sticla Securizata de 10mm si Profile din Aluminiu Sistemul BKS este special conceput pentru închiderea balcoanelor, oferind eleganta si protectie. Cu sticla securizata de 10mm si profile din aluminiu rezistente, acest sistem asigura siguranta , astfel încât sa va b..

Contact

Adresa: 
Str. Manastirei, Nr. 22D, Vidra, judetul Ilfov
Telefon: 
0760.273.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.vegaprod.ro