Harta Adauga

Categorii

Tamplarie PVC Premium

Salamander BluEvolution 82
Eficienta Termica si Economie de Energie Proiectat cu o adâncime constructiva de 82 mm, profilul Salamander bluEvolution 82 asigura o izolare termica optima, contribuind la reducerea consumului de energie si la crearea unui mediu confortabil în interior. Acest profil inovator utilizeaza..
Rulourile exterioare din aluminiu
Complementul Perfect pentru ferestrele tale premium Cu rulourile exterioare din aluminiu, va oferim o solutie eficienta pentru izolarea termica si fonica a locuintei dvs. Optati între modele aplicate sau suprapuse pentru a se potrivi cu designul casei tale. Aspect Important: Rulouri Aplic..
Salamander BluEvolution 92
Caracteristici Tehnice Avansate Salamander BluEvolution 92 impresioneaza prin performantele sale tehnice superioare, astfel încât sa va asigure o izolare termica si fonica excelenta, creând un mediu confortabil si placut în interiorul casei dumneavoastra. Nr. Camere de Iz..
Salamander GreenEvolution 76
Deschide-ti Orizonturile cu Tamplaria PVC Salamander GreenEvolution 76! În cautarea solutiei perfecte pentru ferestre si usi care sa se potriveasca nevoilor tale unice? Atunci tamplaria PVC GreenEvolution 76 de la Salamander este alegerea potrivita pentru tine! Cu o gama variata de optiuni si..

Contact

Adresa: 
Str. Manastirei, Nr. 22D, Vidra, judetul Ilfov
Telefon: 
0760.273.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.vegaprod.ro