MEDINST DIAGNOSTIC ROMANO-GERMAN

2.013 vizualizari
Descriere

MEDINST îsi desfasoara activitatea medicala în domeniul diagnosticului imagistic prin tomografie computerizata (CT) si rezonanta magnetica (IRM). Inaugurat în decembrie 1996, MEDINST este primul centru privat de imagistica medicala înfiintat în Bucuresti.

MEDINST ofera întreaga gama de investigatii imagistice, remarcându-se mai ales prin hiperspecializarea sa în patologia cerebro-medulara, în patologia sânului si în cea musculo-scheletala.

MEDINST colaboreaza cazuistic si contractual înca de la începutul activitatii sale cu Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti. Colaborarea cu Unitatea de Stroke din cadrul acestuia si posibilitatea de a investiga imagistic cazurile rare si complicate internate aici au contribuit la perfectionarea competentelor personalului medical în patologia cerebrovasculara si în infarctul cerebral acut si la elaborarea primelor tratate de specialitate în domeniu imagistic din România: IRM vertebro-medular – autori: Dr. Indra Mihaita si Dr. Ligia Opris; Imagistica cerebrala prin Rezonanta Magnetica – autori: Dr. Ligia Opris, Dr. Indra Mihaita.

Galerie foto
  • ..
  • ..
Harta
Categorii
Date de contact
0319902
Sos. Berceni, nr. 10-12, Corp Neurologie, Parter, sector 4,
Distribuie