Harta Adauga

Categorii

Cursuri inot la bazinul Scolii 25

Descriere

Acesta este unul din cele mai noi bazine de inot din Bucuresti. Bazinul se prezinta intr-o stare foarte buna cu instalatii de ultima generatie fiind inaugurat in 2018.
Adresa bazinului de inot: Ghinea Bratasanu 7, in Colentina – sector 2 Bucuresti

Bazin de inot este acoperit si disponibil pentru:
 Cursuri inot copii
 Cursuri inot adulti
 Antrenor personal
 Aqua Gym
 Recuperare fizica
 Polo si Natatie

Cursuri de inot pentru copii la nivel de grup:
Incepand cu varsta de 4 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa nivel asemanator si varsta apropiata. Exista grupe de incepatori, semi-avansati, avansati, si performanta. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori

Cursuri inot adulti la nivel de grup
Incepand cu varsta de 18 ani adultii pot face parte dintr-o grupa de nivel asemanator. Exista grupe de incepatori, si grupe de avansati. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva.

Cursurile de performanta inot: natatie sau polo pe apa
Incepand cu varsta de 5 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista mai multe grupe de performanta in fiecare locatie bazate pe nivelul copiilor, antrenorul ales si tipul antrenamentului (polo/natatie). Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva, atat la orele de antrenament cat si la competitii.

Antrenor personal la bazinul Scolii nr.25:

Aqua Gym (doar la bazinul scolii 25)
Acest abonament este valabil doar in bazinul Scolii 25. Abonamentul de Aqua Gym presupune miscari de fitness in apa pe ritmul muzicii sub asistenta unui antrenor care efectueaza programele de Aqua Gym. 

Recuperare fizica prin inot la nivel de grup
Orele de recuperare fizica cu acest abonament sunt valabile pentru adulti si se organizeaza la nivel de grup cu un kinetoterapeut care va organiza programe de exercitii specifice fiecarui pacient.

Recuperare fizica cu kinetoterapeut personal (3:1) sau individual (1:1)
Orele de recuperare fizica cu acest abonament sunt valabile atat pentru copii cat si pentru adulti intr-o mini grupa de maxim 3 persoane cu un kinetoterapeut care va oferii asistenta in acest scop. De asemenea puteti beneficia si de asistenta individuala (1:1) a unui kinetoterapeut.

 

Galerie foto

Date de contact

Bulevardul Eroii Sanitari, Nr. 8, Sector 5, incinta Facultatii de Medicina Carol Davila, Bucuresti
0722.201.XXX(vezi telefon)
www.inot-sport.ro