sausau

736 vizite
Carduri personalizate de control al stresului
Descriere

Singurii din Romania care facem Carduri de stres personalizate.

RECLAMA FIRMEI DVS., tiparita pe cardul de stres, va fi în permanenta sub ochii celor care-l utilizeaza, zi de zi, chiar ani de zile.

O reclama care fidelizeaza clientii, starneste curiozitatea oricui, in orice moment. Testul de stres se bazeaza pe reactia termica a corpului uman, scaderea temperaturii la nivelul extremitatilor.

Poate fi personalizat ca reclama, carte de vizita, prezentari produse sau persoane.

Policromie, Card din plastic ( PVC).Realizare grafica inclusa.

Cadourile care nu se arunca niciodata.

  • Electronice
  • Casa si gradina

Anunturi (4)

Un cadou inspirat pentru invitatii de la nunta sau petrecerea ta. Card love test arata starea emotionala a perechilor in acel moment. Testul poate fi repetat de nenumarate ori. Acest card contine 2 cipuri de stres si poate fi personalizat.
Casa si gradina - diverse
Bucuresti, 02 ian, 15:00

o reclama care fidelizeaza clientii, starneste curiozitatea oricui, in orice moment. Testul de stres se bazeaza pe reactia termica a corpului uman, scaderea temperaturii la nivelul extremitatilor. Acest efect poate fi vizualizat pe suprafata de cristale termosensibile, care va indica prin colorare d..
Casa si gradina - diverse
Bucuresti, 02 ian, 14:45

- carti de vizita. Singurii din Romania care facem Carduri personalizate de control al stresului. RECLAMA FIRMEI DVS., tiparita pe cardul de control al stresului, va fi in permanenta sub ochii celor care-l utilizeaza, zi de zi, chiar ani de zile. O reclama care fidelizeaza clientii, starneste curioz..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, 02 ian, 11:50

reclama pentru campania dvs. electorala, tiparita pe cardul personalizat de control al stresului, va fi in permanenta sub ochii celor care-l utilizeaza, zi de zi, chiar ani de zile. O reclama care fidelizeaza clientii, starneste curiozitatea oricui, in orice moment. Testul de stres se bazeaza pe ..
Casa si gradina - diverse
Bucuresti, 02 ian, 11:50