sausau

614 vizite
NOIZ.RO
Descriere

Noiz.ro
Distribuitori Sisteme audio complete
Mag Studio SRL Timisoara produce si comercializeaza sisteme audio complete, profesionale sau accesorii si echipamente muzicale de sonorizare. Începând cu 2004 ne-am facut loc pe piata din România în tot ceea ce înseamna sisteme audio profesionale precum si sistemele de lumini. Suntem un fenomen interesant si original în ceea ce priveste echipamentele de sonorizari audio.

Producem si obtinem satisfactii pentru ceea ce realizam sub numele nostru. Înainte de a va introduce în tematica generala a sistemelor si echipamentelor audio distribuite de noi, va facem cunostina cu productia noastra originala, produsa si comercializata ca fiind marca noastra.

Boxe Studio-M
Productia de boxe marca Studio-M a început chiar din 2004. Suntem încântati ca am reusit sa punem în valoare peste 35 de modele originale. Boxe pentru sisteme audio direct din magazinul nostru.
Este o realizare deosebita ca am pornit de la o productie derulata într-un garaj si am ajuns la o hala de 1.100 mp. Ca am reusit deja sa vindem peste 6.000 de boxe. Speram ca foarte curând vom pune pe picioare si propria productie de sisteme audio profesionale.

Sisteme de LED-uri Mixlight
Suntem îndrazneti si am mers mai departe. Abordam cu profesionalism dotarile pentru petrecerile private sau arhitectura luminoasa a unui club, a unei sali cu estetica acustica si arhitectura integrata cu iluminarea pe baza de LED.

Proiectoare cu LED, alte sisteme de lumini inteligente, produse de noi

Lumina inteligenta este deja al doilea nostru atu cu care iesim în fata si de ce sa nu recunoastem? Vrem sa fim cât mai importanti pe aceasta piata Din 2011 avem un grup specializat doar pentru lucrarile de iluminat cu LED. Sunt un fel de oameni care sclipesc inteligent.

Echipamente de sonorizare de la „light” la „profi”

Suntem firma care ofera esentialul pentru sonorizarea sau iluminarea unui spatiu ambiental. Oferim solutii complete pentru orice club, indiferent cât de select ar fi acesta. Putem asigura sonorizari ambientale sau de putere pentru un spectru larg de activitati. Dupa cum veti întelege mai jos, am putea fi solutia perfecta în amenajarea acustica si luminoasa a aproape oricarei manifestari sau spatiu pentru relaxare.

Sisteme audio complete si profesionale
Echipamentele si solutiile acustice oferite de Mag Studio SRL din Timisoara sunt potrivite si pot fi calibrate la mari centre comerciale, sali de spectacole sau sali pentru conferinte. Putem asigura sonorizarea sau radioficarea interioara/ exterioara la manifestari în aer liber dar si a evenimentelor festive din spatii închise.

Asadar, indiferent ca e un party privat sau concert pe stadion, produsele livrate de noi fac fata. si, înca, mai mult: avem capacitatea de a oferi si echipamente fine, pentru studiouri de înregistrari sau emisiuni radio-tv.

Mag Sudio SRL nu este un simplu furnizor de echipamente electronice pentru produs si ascultat muzica, de sisteme audio profesionale sau pentru folosinte domestice. Ne-am dezvoltat punând bazele unei productii originale sau de înalta tehnologie. Produsele noastre sunt realizate cu piese importate direct si din surse de încredere. Astfel, putem oferi preturi mici si calitate certificata.

Iar în ceea ce priveste marcile consacrate, ne-am orientat spre distributia autorizata a unor branduri prestigioase. Avem relatii contractuale directe si suntem parteneri de încredere pentru:

JBL, microfoane,  difuzoare;
Audio si Mixere profesionale de la SoundCraft
Amplificatoare profesionale de la Crown
AKG,  cu o calitate execelenta a sunetului;
Difuzoare si tweetere de la P-audio
Solutii profesioniste si sisteme audio de la Ecler
Sisteme audio si muzicale complete de la Thomann
Accesorii pentru sisteme audio profesionale de la M-audio
Conectica necesara oricarui sistem audio pentru a fi complet de la Neutrik
Celebrele sisteme de la Pioneer
Dar nu ne limitam doar la acestea. Suntem distribuitori si pentru alte marci precum Stairville, American DJ, Apart, Bespeco, Denon, DBX, Lexicon, Eminence, RCF, Selenium, etc.

Sisteme audio cu garantii adevatrate
Va garantam ca aveti stradania noastra în a va oferi cel mai bun pret. Plecând de la cel mai mic accesoriu si pâna la cel mai complex sistem audio. Totusi, va invitam sa studiati si ofertele de pe alte site-uri, din alte magazine online. Pentru a va convinge, evident.

În ceea ce priveste garantia pentru produsele muzicale, accesoriile si în general orice cumparati de la noi, aveti un interval generos. Oferim garantie pentru orice produs cumparat de la noi, apoi doi ani de garantie pentru produse cu marca STUDIO-M.

Mergem mai departe si oferim 3 ani de garanaie pentru un sistem audio complex. Aveti posibilitatea extinderii pâna la 5 ani! Aveti ocazia sa returnati produsul în 48 de ore.

Constanta si performanta
Suntem ceea ce suntem datorita încrederii pe care ati avut-o în noi, voi, prietenii nostri dragi. Am ajuns unde suntem datorita sustinatorilor nostri, datorita celor care au avut încredere în sistemele audio si echipamentele produse sau comercializate de noi.

Tuturor celor care ne-au coplesit cu simpatia lor, cu loialitatea si încrederea în tenecitatea noastra, le multumim din tot sufletul. si le promitem ca vor avea, mai departe, în noi, un furnizor si sfatuitor de buna credinta. Vom continua sa furnizam sistemul audio care va este necesar, echipamentul, boxele si conectica necesara afacerilor voastre.

Tuturor celor care credeti în noi, va multumim!

 

Echipamente de sonorizare si sisteme de lumini profesionale
Magazin online specializat în sisteme de sonorizare, boxe, microfoane si echipamente de lumini DMX pentru DJ si scena. Aici vei gasi cele mai bune oferte profesionale de sonorizare si echipamente audio sau sisteme de lumini, atat pentru scena cat si pentru acasa . Cele mai bune preturi la Boxe Audio, Microfoane, Echipamente Dj si Studio, Sisteme de lumini profesionale. Vei intalni oameni profesionisti si flexibili, care vor avea scopul de a gasi varianta cea mai buna pentru tine ! Beneficiezi de minim 2 ani garantie pt orice produs si garantia returnarii banilor in cazul produselor returnate in maxim 10 zile !

  • Moda, frumusete
  • Electronice
  • Casa si gradina

Anunturi (5890)

AC/DC - POWERAGE - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

ABBA - WATERLOO - 2014 REMASTERED HQ 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

4 NON BLONDES - BIGGER - BETTER, FASTER, MORE!, disc vinil Disc vinil original. Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

A-HA - HUNTING HIGH AND LOW - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail, whatsApp..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Set 4 acumulatori AA Ni-Mh 2300 Mah + Charger Contine 4 baterii reincarcabile si incarcator Tip acumulator R6 (AA) Pana la 1000 incarcari
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Set microfoane fara fir Sistem 2 microfoane wireless de mana cu distanta de actiune pana la 100m, true diversity, oscilator PLL Specificatii: Receiver PLL, pana la 200 frecvente comutabile true diversity Display LCD Setup digital Antene BNC Frevnente: 604 - 666 Mhz Vezi si alte Microf..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

ABBA - VOULEZ-VOUS - 2014 REMASTERED HQ 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Set 2 microfoane wireless headset Master AudioBE5035T, cu distanta de actiune pana la 100m, oscilator PLL, True diversity Specificatii: 2 transmitatoare de buzunar Microfoane tip headset Receiver PLL, pana la 200 frecvente comutabile true diversity Display LCD Setup digital Antene BN..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Amplificator radioficare matrice Master Audio MX4412 Statie de amplificare Matrix Master Audio MX4412 - 4x120W, Amplificator 70/100V cu 4 intrari si 4 iesiri adresabile Specificatii: 4 Iesiri: 4/8/16 ohm - 70V/100V Putere: 4 canale de 120 W Bluetooth, USB player 4 intrari MiC/Line cu Phan..
Electronice, electrocasnice - tv, audio, jocuri
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - BACK IN BLACK - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebat..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Microfon transmitator de mana wireless Dedicat pentru sisteme Master Audio BE5035H Specificatii: Receiver PLL, pana la 200 frecvente comutabile true diversity Display LCD Setup digital Antene BNC Frevnente: 604 - 666 Mhz Vezi si alte Microfoane wireless  Vezi toate produsele de la Ma..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - FLY ON THE WALL - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intreb..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

ELAC Debut F5.2 - Baza unui sistem de sunet serios Pereche boxe de podea ELAC Debut F5.2 Cu noile sale drivere personalizate si designul imbunatatit al incintei, Debut F5.2 este fundamentul unui sistem serios cu doua canale sau nucleul unei impresionante configuratii multicanale. Adaugati un subwoo..
Electronice, electrocasnice - tv, audio, jocuri
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - LET THERE BE ROCK - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intr..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - FLICK OF THE SWITCH - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne in..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - HIGH VOLTAGE - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail, whatsApp, sau t..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Cablu RCA Splitter Master Audio RCA099, RCA mama la 2 RCA tata Lungime 30 cm cablu profesional pentru echipamente audio Vezi toate produsele de la Master Audio
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - FOR THOSE ABOUT TO ROCK - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa n..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - HIGHWAY TO HELL - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intreb..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - STIFF UPPER LIP - 2014 LTD. EDITION 180G S - disc vinil Disc vinil original. Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intr..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Cablu audio splitter adaptare RCAhttps://www.noiz.ro/wp-admin/edit.php?post_type=product Tata - 2 RCA mama lungime 30cm - cablu profesional pentru echipamente audio Vezi produsele de la brandul DAP Audio Vezi toate produsele de la Master Audio
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - THE RAZOR\'S EDGE - 2009 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intr..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

Incarcator de acumulatoare Ni-MH 4 acumulatori AAA - R3 4 acumulatori AA - R6 alimentare de la retea: 100-240 V, 50/60HZ dimensiuni: 110x67x30 mm
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - BALLBREAKER - 2014 LTD. EDITION 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

AC/DC - BLACK ICE - 2008 2LP S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail, whats..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:10

ACCEPT - BALLS TO THE WALL - 2019 180G AUDIOPHILE VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ACCEPT - RUSSIAN ROULETTE - 2019 180G AUDIOPHILE VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ACCEPT - METAL HEART - 2019 180G AUDIOPHILE VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intre..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AC/DC - LIVE AT RIVER PLATE - 2012 RED VINYL 3LP S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intreb..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AC/DC - ROCK OR BUST - 2015 180G + CD S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-ma..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ALICE IN CHAINS - DIRT - 2009 180G AUDIOPHILE VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne int..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

Brian Adams - Get Up - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail, whatsApp, sau t..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

CANNONBALL ADDERLEY SEXTET - JAZZ WORKSHOP REVISITED - 2019 DMM 180G AUDIOPHILE VIRGIN VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discuri..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

BRYAN ADAMS - SHINE A LIGHT - 2019 S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail,..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ALICE IN CHAINS - JAR OF FLIES/SAP - 2010 180G AUDIOPHILE VINYL 2LP S - disc vinil Disc vinil original. Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AEROSMITH - TOYS IN THE ATTIC - 2016 S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mai..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AEROSMITH - AEROSMITH - 2013 180G AUDIOPHILE VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intr..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

BRYAN ADAMS - RECKLESS - 2014 180G HEAVYWEIGHT VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne in..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ACCEPT - EAT THE HEAT - 2019 180G AUDIOPHILE VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intr..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ALICE IN CHAINS - MTV UNPLUGGED - 2010 180G AUDIOPHILE VINYL 2LP S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va ru..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AEROSMITH - GET A GRIP - 2016 180G HEAVYWEIGHT VINYL 2LP S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa n..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ALICE IN CHAINS - BLACK GIVES WAY TO BLUE - 2009 3LP S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne in..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ALLMAN BROTHERS BAND - SHADES OF TWO WORLDS - 2018 180G AUDIOPHILE VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De ace..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AEROSMITH - PUMP - 2016 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail, whats..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

ALICE IN CHAINS - RAINIER FOG - 2018 180G S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AEROSMITH - PERMANENT VACATION - 2016 180G HEAVYWEIGHT VINYL S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:05

AYREON - THE FINAL EXPERIMENT - 2016 180G 2LP S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:00

AVICII - TRUE - 2013 S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail, whatsApp, sau..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:00

TORI AMOS - LITTLE EARTHQUAKES - 2015 S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-ma..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:00

TORI AMOS - UNDER THE PINK - 2015 S - disc vinilDisc vinil original.Placa de vinyl originala cu muzica ta preferata. Cea mai buna calitate a sunetului. ATENTIE ! Datorita dinamicii vanzarilor e posibil sa apara erori privind stocul discurilor de vinil. De aceea va rugam sa ne intrebati pe e-mail, ..
Electronice, electrocasnice - diverse
Bucuresti, azi, 04:00