Caminul Acasa la Bunici

6.673 vizualizari
..
Descriere

Caminul de batrani "Acasa la bunici"

Centrul de ingrijire si asistenta medicala a batranilor Acasa la bunici se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort.

 

Acasa la bunici este locul unde ii pastrati aproape pe bunicii cei dragi si in acelasi timp aveti garantia ca acestia primesc atentia si grija pe care o merita.

 

Desi se afla aproape de centrul Bucurestiului, Acasa la bunici beneficiaza de avantajele aerului curat si spatiilor verzi generoase oferite de parcurile situate in imediata apropiere: Parcul Tineretului si Parcul Carol I.

 

In caminul nostru batranii vor regasi confort, liniste si o atmosfera prietenoasa. Astfel, ei nu se vor simti singuri, ci vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impartasi activitati placute. Aici incurajam bunicii sa-si petreaca impreuna timpul prin jocuri de societate, plimbari, vizionarea emisiunilor preferate si alte activitati recreative, realizand terapia ocupationala atat de necesara varstei a treia. In acest mod vom pastra active atat mintea cat si trupul, cu efect benefic asupra sanatatii si starii de spirit.

 

Echipa noastra este formata din persoane calificate, cu experienta in domeniu si va ofera cu drag serviciile medicale si psihologice necesare intretinerii si imbunatatirii sanatatii.

 

Alegeti caminul de batrani "Acasa la bunici" si nu veti regreta!

Date de contact
0724.384.753
acum este DESCHIS
Non-Stop
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: servicii sanatate
...

Acasa la Bunici: ingrijire, asistenta medicala si recuperare zilnica. Se afla intre parcurile Carol si Tineretului. O oaza de 700 mp de verdeata in centrul Bucurestiului, Echipa noastra este formata...

Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Bucuresti, azi; 00:09