sausau

2.143 vizite
Centru ingrijire varstnici
Descriere

Centrul nostru de ingrijire, cu o experienta de peste 8 ani, va asteapta sa-l vizitati atunci cand veti dori ! 

Va punem la dispozitie servicii de ingrijire de buna calitate, gestionate de personal calificat, intr-un mediu curat, prietenos si civilizat.

Fundatia Romana Sfantul Petru a luat fiinta in anul 1997, timp in care a desfasurat mai multe activitati pe proiecte sociale.

Pensiunea pentru persoane varstnice deschisa de catre Fundatia Romana Sf. Petru, incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor.

Ne adresam familiilor ce au in grija persoane ajunse la varsta a treia. Batranii ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul celor din jurul lor, au nevoie de ingrijire permanenta, unii fiind imobilizati la pat, altii sunt loviti de crunta boala Alzheimer.

Caminul are o capacitate maxima de 50 de rezidenti, iar cazarea acestora se face in camere spatioase cu TV-LCD si asigura linistea si comfortul persoanelor cazate. Amplasarea caminului este intr-o zona foarte linistita la iesirea din Bucuresti, in Orasul Popesti Leordeni, la numai 15 minute de Piata Sudului, accesul pana la noi fiind foarte facil nu numai cu masina proprie, ci si cu mijloacele de transport in comun. 
Spatiu si dotari : TV – LCD in dormitoare, camere de zi pe fiecare nivel, servirea mesei in aer liber intr-un spatiu deosebit, un foisor si un leagan special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a rezidentilor nostrii.  Fundatia Romana Sfantul Petru are in plan pregatirea unor animale de companie pentru terapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare neuropsihiatrica. 

Dorim sa considerati ca noi putem deveni un sprijin pentru dumneavoastra, oricand!

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor!
  • Activitati recreative si recuperare
  • Asistenta si supraveghere
  • Curatenie si igiena
  • Ingrijire medicala
  • Servicii medicale
  • Servicii terapeutice
Prestari servicii - ingrijire, sanatate
Popesti - Leordeni, ieri, 11:00