Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria

3.591 vizualizari
..
Descriere

Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria

Centrul dispune de curte proprie de aprox. 700 mp, amenajat? cu alee si gazon, plantatii de arbusti si flori, mese si scaune pentru activitati in aer liber si spatiu pentru ergoterapie.
Amplasat in imediata apropiere de padure si apa, reprezentam o oaza de sanatate si relaxare pentru cei ce au nevoie de ajutor!

Sprijinim permanent persoanele adulte ce se afla in situatie de dificultate (sufera de singuratate, prezinta depresie, demente mixte, vasculare, Alzheimer, Parkinson, diabet, AVC, fracturi, etc.) pentru:
• obtinerea si pastrarea indepedentei (prin recuperare socio-medicala);
• mentinerea demnitatii proprii (prin sprijin la satisfacerea nevoilor individuale);
• introducerea intr-o comunitate benefica acestuia (afectivitate impartasita, ancorare in prezent si implicarea in activitati ocupationale diverse);
Asistam familia apartinatoare pentru a identifica cele mai bune decizii pentru persoana asistata in centrul nostru, impreuna cu asigurarea consultantei si a suportului necesar in vederea:
• formarii unei imagini de ansamblu privind situatia socio-medicala a persoanei care are nevoie de ajutor (nevoile identificate si masurile necesare de implementat);
• obtinerii unui Certificat de handicap (furnizarea documentatiei necesare, informare asupra drepturilor legale, asigurarea suportului necesar la momentul evaluarilor socio-medicale).

Asiguram asistenta medicala 24h din 24h cu personal calificat, iar infirmierele asigura confortul persoanelor de a-si gasi linistea in cadrul centrului nostru.

Igiena si alimentatie

Personalul medical calificat este la dispozitia batranilor in orice moment al sederii lor la noi

Igiena: prin ingrijire personalizata,toaleta zilnica,baie generala periodica

servicii de spalatorie, uscatorie, calcatorie
intretinerea curateniei si igienizarea spatiilor
asigurarea consumabilelor de igiena personala
servicii de coafor si frizerie
Alimentatia:

5 mese pe zi,constand in 3 mese calde si 2 gustari consistente,preparate de un personal calificat,conform dietei prescrise de medicul specialist
masa este servita in sala de mese special amenajata
rezidentii diabetici si nedeplasabili au parte de atentie deosebita

Conditii deosebite

La Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria veti gasi o ingrijire deosebita!

Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria este un centru rezidential cu capital privat, deschis in 2018, cu scopul de a oferi ingrijire si asistenta persoanelor varstnice(si nu numai) aflate in incapacitate de a se ingriji singure.

In Centrul nostru, varstnicii sunt tratati cu respect si profesionalism. Noi le asiguram asistenta medicala, supraveghere, ingrijire, recuperare, cazare pe perioada determinata sau nedeterminata, 5 mese pe zi, igiena si ingrijire corporala.

Respect pentru batrani

Demnitatea varstei trebuie respectata!

 

asistenta medicala permanenta
fise individuale de observatie clinica medicala si tratament
kinetoterapie, psihoterapie, masaj terapeutic, dispozitive medicale pentru mobilizare
medicamentatia necesara pacientilor
contracte de colaborare cu clinici specializate in sistem public si privat
analize gratuite prin sistemul national de asigurari de sanatate,inclusiv explorari functionale

Date de contact
0765.994.560
Sos. Alexandriei nr. 285
Sos. Alexandriei nr. 285
Distribuie
Anunturi
...

Sprijinim permanent persoanele adulte ce se afla in situatie de dificultate (sufera de singuratate, prezinta depresie, demente mixte, vasculare, Alzheimer, Parkinson, diabet, AVC, fracturi, Centrul dispune...

Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Ingrijire personala, sanatate Bucuresti, ieri; 00:09