sausau

195 vizite
Best Inovations DDD
Descriere

 

Best Inovations DDD va ofera servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare la Standarde Europene cu personal calificat, dotat cu aparatura moderna.

Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, acestea reprezentand un pericol permanent de transmitere a bolilor si de pierderi economice.

Raspundem nevoilor dumneavoastra de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare si combatere a acestora prin actiuni eficace de dezinsectie. Partenerii nostri va ofera avantajele unui mediu curat si igenizat prin masuri de dezinfectie impotriva microorganismelor ce pot declansa diferite boli la om.

Produsele folosite sunt aprobate si certificate de Ministerul Sanatatii.

Executam lucrari DDD in Bucuresti si Ilfov pentru: locuinte, case, apartamente, vile, localuri, baruri, restaurante, scari de bloc sau industriale pentru afacerea dumneavoastra in hale, ateliere, clinici, etc. Folosim cele mai bune solutii de pe piata cu o remanenta de la 30 pana la 90 zile.

APELA?I-NE PENTRU O ESTIMARE GRATUIT? LA:

0747 049 008 | 0761 178 817

https://www.dezinsectieieftina.ro/

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

Firma specializata in lucrari de dezinsectie, dezinfectie si deratizare certificata si avizata in acest domeniu, ofera o gama larga de servicii pentru a satisface nevoile spatiilor si afacerilor dvs.
Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Sector 6, ieri, 13:40