sausau

724 vizite
instalatoriprofesionisti.ro
Descriere

INSTALATORI DE SERVICI
S-a spart racordul de la baterie? Nu incercati sa il demontati singur riscati sa stricati bateria.
Apelati  echipa noastra de instalatori in orice sector din Bucuresti sau Ilfov.

Robinetul curge sau este intepenit? Nu incercati sa il inlocuiti singur ,riscati sa inundati vecinii.Apelati echipa noastra de instalatori. 

Aveti pete pe tavan la baie sau bucatarie ? Foarte probabil sifonul de pardoseala este defect.Apelati echipa noastra de instalatori.

Daca locuiti într-un imobil vechi si instalatia sanitara are o vechime de 40 ani sau mai mult, sigur este intr-o stare avansata de degradare. Apelaai echipa noastra de instalatori .

În cautarea unui instalator  sanitar din Bucuresti, Edural Instal este de departe cea mai buna solutie pe care o putea gasi! Firma va pune la dispozitie intregul sau echipaj de instalatori profesionisti care pot raspunde cu promptitudine solicitarilor tuturor clientilor. Avand o vasta experienta în domeniul instalatiilor pentru constructii, instalatorii nostri  va ofera solutiile potrivite situatiilor pe care le întalniti in exploatarea sistemelor de instalatii aferente casei. Avand la indemana toate resursele necesare pentru a fi cu adevarat alegerea ideala în instalarea si repararea ansamblului de conducte care intra in constructia casei sau a blocului în care locuiti, specialistii Edural Instal va stau mereu la dispozitie cu solutii optime la preturi minime. Executam lucrari în sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6 din Bucuresti si Ilfov. 

 

 

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

oferim servicii de instalatii electrice, instalatii sanitare si incalzire, canalizare, interventii rapide doar Bucurest. Garantie 2 ani, mentenata la cerere. https://instalatoriprofesionisti.ro
  • Electricieni
  • Instalatori
  • Constructii industriale
  • Automatizari
Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Bucuresti, ieri, 14:30