sausau

895 vizite
Formatie Nunta Bucuresti Mihai Andrei Band
Descriere

Formatie nunta Mihai Andrei Band

www.mihaiandreiband.ro

Mihai Andrei Band a devenit in ultimii ani una din cele mai cunoscute formatii nunta din Bucuresti datorita seriozitatii cu care trateaza evenimentele angajate si transparentei cu care se afisaza in spatiul online.  Dispune de o echipa specializata pe partea de video ce se ocupa cu filmarea fiecarui eveniment in parte, ceea ce nu multe formatii nunta  o fac, afisandu-se asftel pe mediul online intrucat clientii sa fie convinsi 100% atunci cand adopta decizia de a angaja o formatii nunta  la eveniment.

 

Instrumente

Ca si instrumente folosim Clarinet, Saxofon, Acordeon, Clapa, Darbouka, si DJ. La cerere putem adauga in formatie si alte instrumente dar nu va recomandam acest lucru. In ideea de a beneficia de maxima calitate, sunt necesare repetitii, pe care noi le facem destul de des iar instrumentistii ce vin extra nu se pot integra 100% pe plan muzical, luati asta ca pe un sfat cand cautati formatii nunta.

 

Solisti

Solistii formatii nunta  sunt 3 la numar pe numele lor Iuliana Preda, Cristi Petrescu si Albert Darjan, ei fiind capabili sa acopere orice gen muzical nefiind nevoiti sa angajati mai multe formatii nunta  la evenimentul dumneavoastra.

Cristi Petrescu este solistul nostru ce abordeaza muzica populara din toate zonele tarii.
Iuliana Preda abordeaza cu profesionalism muzica cover internationala si romaneasca dar nu in ultimul rand muzica populara.
Albert acopera cu profesionalism partea de manele, si da, vorbim de acele manele ce iti face placere sa le asculti! Cu totii stim ca sunt mai multe tipuri de manele si mai multi solisti, unii canta pentru a produce "bacsis" iar ceilalti canta pentru a face lumea sa se simta bine. Va putem asigura ca nu suntem genul de formatie nunta ce canta numai la mese, ne place sa abordam totul cu profesionalism si consideram acest obicei destul de deranjant pentru miri in primul rand dar si pentru invitati!
Fiecare dintre ei sunt si foarte buni entertaineri, acest lucru fiind 100% necesar atunci cand angajezi formatii nunta deoarece vrei ca invitatii tai sa se simta bine si sa comunice cu a ta formatie intr-un  mod placut. Nimeni nu doreste o formatie nunta care nu comunica cu invitatii!

 

Repertoriu

Ca si o scurta introducere a repertoriului nostru aveti mai jos cateva informatii:

Cafe Concert - Formatie nunta completa cu Mihai Andrei (saxofon si clarinet) in rolul principal, acompaniament Mihai Filip (pian si orga), Orlando Dorel (acordeon) si Alexandru Voinea (percutie), am pus la cale un spectacol muzical specific formatii nunta, ce cuprinde piese nemuritoare din întreaga lume. 
Muzica Clubbing - Formatie nunta a luat exemplul trupelor din strainatate si, DA, canta si muzica club. Mihai Andrei SAX si IULIANA au pus la cale cel mai incendiar program muzical clubbing. (sfat: multe formatii nunta nu multumesc toate varstele).
Muzica Cover - Formatie completa impreuna cu IULIANA, solista noastra, sa va incante cu cele mai celebre coveruri. O nunta perfecta, cu MUZICA ROMÂNEASCA, COVERURI INTERNA?IONALE, MUZICA GRECEASCA, MUZICA BALCANICA, sa va mai spunem? Daca va spunem tot, care ar mai fi surpriza!
Muzica Populara - Suntem o formatie nunta ce canta in Romania, suntem obligati moral sa respectam traditiile si obiceiurile, avem dansuri populare cu care trebuie sa ne mandrim. Sa nu uitam HORA, SARBA, GEAMPARAUA, BRAUL si multe alte ritmuri pe care trebuie sa ne distram la o nunta romaneasca.
Manele - Albert este dator sa intretina atmosfera cand tineretul este dornic sa asculte acest gen muzical! Vrem sa credem ca suntem una din putinele formatii nunta  polivalenta!

 

 

 

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

una din cele mai cunoscute formatii nunta din Bucuresti datorita seriozitatii cu care trateaza evenimentele angajate si transparentei cu care se afisaza in spatiul online; www.mihaiandreiband.ro
  • Filmari
  • Muzica
Prestari servicii - evenimente, petreceri
Bucuresti, 25 ian, 11:45